Нацрада поскаржилася на тиск з боку 1+1

Нацрада поскаржилася на тиск з боку 1+1
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала телеканалу "1 + 1" ліцензію на аналогове мовлення.

Відповідний документ продемонстрував глава Нацради Юрій Артеменко під час брифінгу в четвер, - пише Українська правда.

"Бланк підписаний, і керівництво телеканалу може його забрати вже зараз", – сказав він.

Водночас у Нацраді підкреслили, що з нетерпінням очікують від телеканалу документів щодо кінцевих бенефіціарів та поскаржилися на тиск з боку каналу "1 + 1".

Артеменко нагадав, що 15 грудня всі члени Нацради проголосували за продовження ліцензії телеканалу. Від телевізійників же вимагалося документальне підтвердження, що їх кінцеві бенефіціари не змінилися. Водночас і на цей час відповідні документи Нацраді не були надані.
Ситуацію з розголос та заявами телеканалу про позбавлення ліцензії в Нацраді назвали "маніпулюванням свідомістю суспільства" та нагадали що "ліцензії видаються не у Фейсбуці".

Артеменко запросив представників керівництва телеканалу забрати бланк із ліцензією та принести довгоочікувані документи.

Як відомо, раніше телеканал 1+1 заявив, що 29 грудня закінчується термін ліцензії на мовлення каналу, а Нацрада її не продовжує. При цьому стверджувалося, що Адміністрація президента намагається передати контроль над каналом в інші руки.

Голова Нацради Юрій Артеменко заявив, що телеканал "1+1" має подати оновлену інформацію про кінцевих бенефіціарів через націоналізацію "Приватбанку".Артеменко заявив, що 28 грудня заступниця голови Нацради Уляна Фещук надіслала "1+1" офіційний запит щодо бенефіціарів.
Джерела "Української правди" в АП повідомляли, що після рішення про націоналізацію "Приватбанку" власник телеканалу "1+1" олігарх Ігор Коломойський міг поміняти структуру власників каналу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний безлад в країні! На зляк взяли Нацраду пригрозивши правосєками Коломойського,а ті злякались і підписали! :)
Відповісти
що б ви не говорили, а 1+1 був, є і буде українським каналом. може, це комусь і не подобається, але об'єктивності, творчого підходу у якості продукту тут вистачає. ще би інші всеукраїнські медіа так любили Україну і працювали за такими стандартами, як 1+1.
Відповісти
Жидівський офіційний канал в Україні, який руйнує свідомість справжніх патріотів Українців!
Відповісти
"лучанин" - що куриш? :)))
Відповісти