Мер Луцька: В новинах «Аверсу» прозвучала недостовірна інформація щодо «Спартака»

Мер Луцька: В новинах «Аверсу» прозвучала недостовірна інформація щодо «Спартака»
Міський голова Луцька Микола Романюк каже, що телеканал "Аверс" подав недостовірну інформацію щодо ситуації з приміщення товариства "Спартак".

Про це він написав у Facebook.

Нагадаємо, раніше депутати вирішили створити нову ДЮСШ, куди можуть перейти діти, які нині займаються в "Спартаку". Через фінансові труднощі будівля "Спартака" у поганому стані, в приміщенні - мінусова температура.

"Щойно в новинах телеканалу "Аверс" прозвучала повністю недостовірна інформація стосовно ситуації зі спортивним товариством "Спартак". Міська рада в 2016 році повністю фінансувала тренування дітей. Готові робити це і в цьому році. Для цього створили спеціально ДЮСШ", - зауважив мер.

"Ми готові повністю відремонтувати приміщення "Спартака". Але керівництво не іде на зустріч. Діти зараз тренуються в спорткомплексі СЄНУ, тому що приміщення "Спартака" довели до такого стану, що там мінусова температура. Дітей і тренерів ми не лишимо сам на сам з проблемами", - додав Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А *аверс* хоч раз подав достовірну інформацію? Там все побудовано на заказухах. Принизити, оббрехати за винагороду будь-кого вони мастаки. Що важливо, що Бог їх карає, а вони не каються.
Відповісти
Аверс, блядь, все так передає. Від балди. Недаремно звідти двох журналісток на Хрінниківському водосховищі хотіли собакам згодувати.
Відповісти
Аверс на відміну від Волинь-нова не цензурується владою, все вони вірно подали. А що значить фінансувати тренування дітей? Є зарплата тренерів і спортивна школа, яка безкоштовно має доступ до споруд Спартака. Альтернативної споруди влада не має. При такій реформі, вважайте що гімнастику художню без залу чекає занепад. На рахунок мінусової температури неправда. Вона плюсова. Спорткомплекс СЄНУ зараз теж не отоплюється.Шантаж є шантаж
Відповісти
Аверс поганий? Так вони чисту правду написали
Відповісти
То спеціально гроблять спортшколу. Місце хороше, будівля узаконено, а можна ж продати,чи передати кому треба, іхапнути собі процентик.
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька: В новинах «Аверсу» прозвучала недостовірна інформація щодо «Спартака»
05 січень, 2017, 22:57