У Луцьку закривають бібліотеку – приміщення піде з молотка

У Луцьку закривають бібліотеку – приміщення піде з молотка
Федерація профспілок вирішила продати приміщення бібліотеки на проспекті Молоді в Луцьку.

Про це у Facebook написав громадський активіст Михайло Шелеп.

За словами Шелепа, профспілкова бібліотека на Молоді користується популярністю серед місцевих жителів. №Мешканці мікрорайону туди ходять. Так, моя донька-першокласниця бере там книжки з 1 вересня. Бібліотеку ніхто не фінансує, обласна федерація відмовилась від них, ФПУ теж не знає що з нею робити». – зазначив Шелеп.

Він додав, що фактично установа існує завдяки ініціативності колективу та керівництва бібліотеки, а виживає за кошти оренди частини приміщення приватним організаціям.

«Тепер же профспілки вирішили позбутися бібліотеки, а приміщення пустити з молотка. Колектив бібліотеки не погоджується з таким рішенням», - написав Шелеп.

«Цікаво, а місто Луцьк зацікавлене у придбанні цього приміщення? Можна було б і бібліотеку зберегти і привабливе приміщення для комунальних установ отримати. Бюджетна комісія могла б це питання прозондувати», - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На бібліотеку ще замахувався в свій час Іван Карпомиз. Але трохи невдало. Зубаста пані з Будинку профспілок не дала це зробити. Якщо не стане в місті з вини чиновників ще одної бібліотеки, то відстань між мавпою і людиною стане ще коротшою. Мавпи - це ті, хто закриває заклад культури.
Відповісти
А книги спалити на театральній площі і водити хороводи
Відповісти
Нашій владі не потрібні люди які читають і мають свою думку треба скакуни і рошенко їдуни одним словом раби
Відповісти
Закриття бібліотек, шкіл, музеїв, клубів, інших закладів культури прямо пропорціональне збільшенню вязниць, росту злочинноті, виродженню нації.
Відповісти
Бібліотека ДЕРЖАВИ! Продавати не мають права!
Відповісти
Бібліотеки з молотка, Рай відділи закривають, школи закривають, мед заклади по селах скорочують, церкву політизують, нічого не нагадує?
Відповісти
давно пора нащо нам ті бібліотеки , відкрити там нічний клуб !!!!!! навіщо нашій країні розумні -читаючі люди ???
Відповісти
То потрібно до пана Романюка запитати, як так трапилось що під час війни закривають будинки культури
Відповісти
"З молотка" треба вбрати в лапки. На це приміщення давним-давно поклали око, буде влаштований штучний конкурс з підсадними "качками" і буде "продано". А книги - то для нинішньої убогої влади - хуйня.Навіщо вони їм потрібні?
Відповісти
Я переконаний якщо в місті є влада і вона думає про завтрашній день міста то вона цього недопустить А майно по великому рахунку власність громади бо раніше всі були в профспілках Невже попередні керівники не все продали а іх наступники рішили підзаробити на цьому тим паче керівник вчителька скільки можна красти і куди дивиться обком освіти і медицини Чи вони не збираються жити в цьому місті А може при зарплвті в 20 тис гривень можна іне думати Схаменіться не забувайте що ви люди
Відповісти
А "розумники"іі приватизують і продадуть (((
Відповісти
Останні новини
У Луцьку закривають бібліотеку – приміщення піде з молотка
06 січень, 2017, 15:19