«Холмщина» підтримає на виборах Віталія Федосюка*

«Холмщина» підтримає на виборах Віталія Федосюка*
Рада Волинського обласного громадсько-культурного товариства «Холмщина» одностайно прийняла рішення про підтримку на виборах по 22-у мажоритарному округу кандидата в народні депутати Віталія Федосюка.

Віталій Федосюк - єдиний достойний кандидат, якому холмщаки одностайно довіряють свої голоси на виборах 2012 року.

Представники товариства наголосили, що Федосюк неодноразово підтримував товариство як фінансуванням, так і видавництвом. Рада товариства впевнена, що саме Віталій Федосюк, як представник організації, зможе достойно відстоювати права холмщаків у парламенті, як і всіх українців загалом. До інших кандидатів у народні депутати, особливо провладних та олігархів представники товариства довіри не мають.

На сьогодні товариство «Холмщина» на Волині нараховує близько 4 тисяч депортованих українців та їхніх нащадків, яких примусово виселено з етнічних українських земель, що знаходяться по той бік річки Західний Буг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну нарешті хоч когось зі своїх холмщаки спромоглися підтримати! Бачила, як цей Федосюк допомагав товариству Холмщина як видавець! Хочу аб він доомагав Луцьку і холмщакам із Києва!!!!
Відповісти
Я теж підтримаю цього козака. Може хоч він підніме на державному рівні питання захисту та підтримки вигнанців з Холмщини і Підляшшя - таких, як моя бабця, пам'яті про нашу - не свою Холмщину. А то для поляків на Волині - все, а для українців на наших землях, подарованих Польщі червоними, - забрані під костели церкви і сплюндровані кладовища.
Відповісти
А скільки у місті у нас тих Холщаків?
Відповісти
Знайшовся таки "один козак на мільйон свинопасів"!
Відповісти
Ну, якщо такий твердий, такий гострий отаман та ще й козаки в нього такі ж, то чого не скрешуть нагаями тих засвистанців? Бо дійсно - стидоба одна, понатягають фуражок, погонів зі звьоздами на цілі плечі. Прямо тобі маршали всього совєтского союза.
Відповісти
Пардон - то комент до зас..аних казачков. Промахнувся
Відповісти
Бажаю успіхів пану Віталію у виборах!
Відповісти