Волинські церковники протестують проти біометричних паспортів

Волинські церковники протестують проти біометричних паспортів
«У законі не прописано порядок відмови громадян від внесення персональної інформації у безконтактний електронний носій, а це вже насилля», - каже протоієрей Віталій Собко.

Про це йдеться на сайті управління Волинської єпархії Київського Патріархату.

Нагадаємо, нові біометричні паспорти, за введення яких нещодавно проголосувала Рада, буде виготовляти фірма «Венето».

Голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко. Зокрема він зазначив: «На цей закон Президентові потрібно накласти вето як на такий, що порушує право людей на приватність, породжує сумніви щодо невтручання в їх особисте життя. Більше того, в законі не прописано порядок відмови громадян від внесення персональної інформації у безконтактний електронний носій. А це вже насилля».

«З цього приводу митрополит Луцький і Волинський Михаїл нагадує: Господь створив людину вільною, зі свободою вибору. Закон же цей дозволяє її невиправдано обмежити. Тут для зловмисників – зелене світло: так вони легше зможуть отримувати доступ до персональних даних, слідкувати за людиною і шкодити їй. А з часом, очевидно, за допомогою нових технологій можна буде й маніпулювати людьми, змушувати їх робити те, що противне Божому Закону. Як тут не згадати слова з останньої книги Біблії – Одкровення святого Йоана Богослова: «І він <антихрист, названий також звіром> зробить те, що всім, малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам буде начертання на праву руку їх або на чоло їх, і що нікому не можна буде ні купувати, ні продавати, крім того, хто має це начертання, або ім’я звіра, або число імені його»(Одкр. 13:16–17).

Чи біометричні паспорти не черговий етап на шляху сповнення цих слів? Очевидно, що так. Тому слід зробити все можливе, щоб захистити себе, наших людей, щоб подібні законопроекти не стали законами нашої країни», - йдеться на сайті єпархії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вважаю, що церква повинна захистити свої прихожан від впровадження біометричних паспортів. Маю надію на краще!
Відповісти
Буття, 17, 11.

11 І будете ви обрізані на тілі крайньої плоті вашої, і стане це знаком заповіту поміж Мною й поміж вами.

Чому мракобіси не протестують проти такого грубого порушення божої волі?? Чому на законодавчому рівні не вирішується це важливе питання??!!
Це черговий прояв двуликості і лицемірства попських морд.

Можливо нам ще треба за зраду каменями до смерті забивати як того вимагає біблія? (хоча в принципі я не проти :))))

Повторення закону, 22, 22-24.

22 Коли буде знайдений хто, що лежить із заміжньою жінкою, то помруть вони обоє, той чоловік, що лежав із жінкою, і та жінка, і вигубиш зло з Ізраїля.
23 Коли дівчина буде заручена чоловікові, і спіткає її хто в місті, і ляже з нею,
24 то виведете їх обох до брами того міста, і вкаменуєте їх камінням, і вони помруть, ту дівчину за те, що не кричала в місті, а того чоловіка за те, що збезчестив жінку свого ближнього, і вигубиш зло серед себе.

Відповісти
Exaboto не цитуй бідолашним прихожанам біблію. Вони залишки розуму втратять. Це не по Макаренку носом в г...но тицяти
Відповісти
гг :)). хай хоть трохи ознайомляться з тим що там написано, вони ж поняття не мають :))
Відповісти
До речі, в Одкровенні сказано,що Єгова також печатки на лоб ставитиме. Піди розберись з тими паспортами. Точніше, як буде вигідно, так церковники і трактуватимуть. Відвалятьїм бабла -- кричатимуть "електронний чіп -- печать божа, вперед, благословляємо підставляти дурні лоби"
Відповісти
Останні новини
Волинські церковники протестують проти біометричних паспортів
20 жовтень, 2012, 10:19