Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 5)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 5)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомі імена ще п'ятьох дітей, яким можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.



Даринці Артемук
менш ніж за місяць виповниться 3 рочки. Вона – донька захисника України Олександра Артемука, який разом з іншими побратимами загинув у травні 2014 року під Волновахою.

Незважаючи на те, що Даринка ще дуже маленька, хотілося б познайомити вас з її внутрішнім світом, першими захопленнями.

Дівчинка відвідує дитячий садочок. Дуже полюбляє дивитися мультики. Її улюблені персонажі – Маша та Ведмідь, Свинка Пеппа. Дівчинка дуже любить свою родину – маму, двох братиків, бабусь та дідуся. Має котика.
Хоча Даринка ще дуже маленька, вона росте в атмосфері любові й патріотизму та вже мріє про те, аби настав мир на Землі.

Усі, хто бажає привітати дівчинку з Днем народження, можуть подарувати їй речі, взуття та іграшки.

Давайте разом виявимо турботу про Даринку перед Днем народження цієї дівчинки – доньки захисника України, який загинув, коли малечі було лише кілька місяців.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Артемук Даринка - невдовзі 3 років (30.01.2014).
Ріст дитини –116, взуття 28 розміру
Є потреба в нових речахі та іграшках.




Вікторія Штанська через місяць святкуватиме свій 15-й День народження. Вона – донька захисника України Миколи Штанського, котрий загинув 16 січня 2015-го року поблизу села Одрадівки Артемівського району, коли терористи вели обстріл з «Градів» — снаряд влучив у бліндаж. У Миколи залишилися дружина та двоє доньок.

Вікторія має чимало захоплень. Вона багато працює над собою, бо мріє колись навчатися в англомовному виші. Мама Олена розповідає, що її старша донька, працюючи та навчаючись, оплачує Вікторії додаткові заняття з математики, вболіваючи за її успішне майбутнє. Сім'я є малозабезпеченою. Тому Віка намагається й самостійно робити все, що від неї залежить, аби гарно вчитися, розвивати себе.

Коло захоплень дівчини є дуже широким. Розповідає: «Люблю читати енциклопедії, цікавлюсь біологією, квантовою фізикою, кібернетикою та астрономією. Займаюсь дзюдо, маю досягнення – 6 медалей, міжнародний кубок, грамоти, дипломи. Граю на саксофоні і трішки на фортепіано. Самостійно вивчаю Корейську мову і взагалі цікавлюсь Східною культурою».

Маючи великий інтерес до науки, Вікторія прагне стати колись науковцем. Вона хоче добре вивчити корейську та китайську, відвідати країни Азії. Також дівчина мріє побувати в США та пізнати більше цікавого про цю країну.

З великим теплом Віка згадує про загиблого на війні тата: «Відтоді, коли тата не стало, я стала більше цінувати час, проведений з мамою та сестрою. Хоча вони намагаються мені допомагати у всьому і підтримувати, але все-таки рідного тата замінити ніхто і ніщо не зможе. У будинку якось пусто, ніби когось не вистачає».

Віка робить усе можливе, аби допомагати мамі – Олена має нестабільне здоров’я, тож донька оберігає її, як може, та вважає величезним авторитетом для себе.

Війна і загибель тата змусила Вікторію глибше осмислити багато речей. Дівчина розповідає: «Із втратою тата я багато чого переосмислила. До 12 років я ніколи не задумувалась про те, що можу втратити рідну людину і наскільки важко буде потім. Треба цінувати те, що маєш. Люди часто не цінують часу, проведеного з рідними, друзів дружби, тощо.

Та навіть не задумуючись про наслідки, просто нехтують цим. І пізніше їм від того гірше. Нам слід радіти кожному моменту у житті і не забувати робити приємне для інших. Також у кожного бувають труднощі, але «все, що нас не вбиває — робить нас сильнішими»».

На День народження дівчинка дуже хотіла б отримати смартфон. Оскільки сім’я малозабезпечена, є потреба в одязі, взутті. Олена з доньками не проти отримувати матеріальну допомогу (картка – в приват) та листуватися (адреса – в приват).

Давайте зробимо разом усе можливе, аби талановита дівчинка Вікторія наблизилася до своїх мрій та отримала заповітний подарунок на День народження!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Штанська Вікторія - невдовзі 15 років (30.01.2002).
Ріст дитини –160, взуття 37 розміру (актуальне зимове). Одяг S розміру
Омріяний подарунок: смартфон




Таня Савчук
через місяць відзначить своє 11-річчя. Її батько Григорій захищав територіальну цілісність України на Сході. Отримав важкі поранення у бою під Луганськом, від яких помер у Харківському шпиталі. Дружина Олена залишилася з чотирма дітьми.

Таня навчається у 6-му класі. Навчання любить. Окрім того, її дозвілля урізноманітнює цікаве захоплення – дівчинка полюбляє вишивати бісером.
Таня дуже любить тварин. Має декількох котів та часто з ними грається. У житті приклад бере з мами, яка робить усе можливе, аби дбати про дітей та бути їх підтримкою.

Сім’ї допомагає дядько Володя, підтримку якого дуже цінують.
Таня, як і багато інших дітей загиблих воїнів, була змушена рано подорослішати та усвідомити ціну миру. Нині дівчинка понад усе мріє про те, аби закінчилася війна.
Багатодітна сім’я Савчуків, яка залишилася без батька, стикається з численними матеріальними труднощами. Тож не відмовиться від матеріальної допомоги (картка – в приват). Таня буде рада й вітальним листам (адреса – в приват).

Давайте разом подбаємо про те, аби Таня отримала на День народження омріяний подарунок, який дуже допоможе їй у навчанні.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Савчук Тетянка - невдовзі 11 років (25.01.2006).
Ріст дитини –150, взуття 36-37 розміру. Одяг 40-42 розміру
Омріяний подарунок: принтер




Ілля Вишневський менш як за місяць святкуватиме свій 8-й День народження. Він – син захисника України, добровольця батальйону «Айдар» Олега Вишневського, котрий загинув у вересні 2014 року на Луганщині.

Зараз хлопчик навчається у 2-му класі. Ілля непогано вчиться, однак сумує, що мусить залишатися з групою продовженого дня, так як мама багато працює. Хлопчина дуже любить спорт. Розповідає, що займався плаванням та футболом, а зараз відвідує заняття з рукопашного бою. Крім того, Ілля займається з репетитором англійською.

У майбутньому Ілля хоче стати футболістом і каже, що готовий для цього багато працювати. Ще хлопчик мріє колись побачити океан, а також він хотів би зустрітися з братами Кличко.

Ілля розповідає, що він дуже любить тварин. Каже, що дружить з бабусиною вівчаркою, котру бачить завжди, як приїздить у село.

Про свою сім’ю Ілля розповідає з особливою теплотою. Говорить: «В мене мама найкраща в світі. Ми дуже любимо одне одного. Хочу, щоб мама завжди була зі мною. Боюся, що мами не стане, так як тата. В нас є обов’язки: мама ходить на роботу і заробляє гроші, щоб ми гарно жили, а я стараюсь добре вчитися і бути слухняним у школі, таким чином допомагаючи мамі.Крім мами, в мене лишилась одна бабуся, ми її дуже любимо. А дідусі і тато на небі, вони дивляться на нас з неба зірочками і допомагають нам».

Майже всі мрії хлопчика на День народження невдовзі будуть реалізовані небайдужими, а залишилася потреба в гарному письмовому столі. Крім того, сім’я не відмовиться від матеріальної допомоги та листування (реквізити картки та поштова адреса – в приват). Інна розповідає, що хоча вона важко працює, витрати є великими. Робота пов’язана з відрядженнями, тож доводиться оплачувати послуги няні для сина. Є й інші витрати, бо в квартирі незавершений ремонт.

Давайте долучимося до здійснення мрії Іллі у його День народження разом!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Вишневський Ілля - невдовзі 8 років (24.01.2009).
Ріст:140; Розмір взуття: 34.
Омріяні подарунки невдовзі Іллі подарують, але є потреба в гарному письмовому столику.




Іван Артемук – хлопчик, котрий менш ніж за місяць відзначить власне 12-річчя. Його тато Олександр загинув навесні 2014 року під Волновахою.

Зараз Іван має такий вік, коли вже формуються перші мрії про вибір життєвого шляху. Хлопець бачить себе пожежником.

Іван розповідає, що намагається в усьому бути підтримкою для своєї мами. Допомагає їй, піклуючись про молодшу сестричку – Даринку, яка теж у кінці січня святкуватиме День народження. Дівчинці має виповнитися три роки.

Життєвим прикладом для Івана є його тато. Хлопчик згадує, що, коли татусь був живим, любив катати дітей на санчатах. Ці спогади міцно закарбувалися у пам’яті Івана.

На свій 12-й День народження Іван хотів би отримати у подарунок телефон. Також є потреба в одязі та взутті.

Давайте разом зробимо хлопцеві гарний подарунок!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Артемук Іван - невдовзі 12 років (29.01.2005).
Ріст дитини –160см, взуття 42 розміру.
Омріяний подарунок: телефон.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 5)
07 січень, 2017, 23:11