Міський голова почистив місто від агітації, окрім плакатів Єремеєва. ФОТО

Міський голова почистив місто від агітації, окрім плакатів Єремеєва. ФОТО
За десять днів до виборів голова камінь-каширської мерії Василь Бондар очистив місто від агітматеріалів, окрім плакатів Ігоря Єремеєва.

16 жовтня голова Камінь-Каширської міської ради Василь Бондар ініціював засідання виконавчого комітету з приводу впорядкування передвиборчих агітаційних плакатів в Камені- Каширському.

Мотивував такий крок голова тим, що листівки і плакати «на всіх стовпах електричного освітлення, вони обірвані, мають неестетичний вигляд, їх кількість така, що перед днем виборів їх неможливо буде прибрати і все це незаконні місця розміщення агітаційних матеріалів».

Виконком ухвалив відповідне рішення і зобов’язав комунальне підприємство ВУЖКГ очистити всі «стовпи освітлення та місця незаконного розміщення агітаційних матеріалів від листівок».

Станом на 18 жовтня рішення було виконано частково: в місті не залишилося практично жодного агітаційного плакату окрім анонсів з заходами під патронатом кандидата в депутати Ігоря Єремеєва (також розміщених на електроопорах). В усній розмові з представниками деяких кандидатів та політичних сил міський голова зазначив, що клеїти по стовпах свої плакати можна, але на ранок наступного дня їх усе одно будуть знімати комунальники.

Однак, в ніч на 19 жовтня все місто було заклеєне (в тому числі і в незаконних місцях) агітаційними плакатами Ігоря Єремеєва. Жоден з них ні вранці, ні після обіду не був знищений комунальниками.

До речі, за дивним збігом обставин, на вулицях Каменя-Каширського, до прийняття вищевказаного рішення виконкому, наочна рекламна продукція Ігоря Єремеєва була практично відсутня. Активізувалася робота в цьому напрямку лише після «очищення» міста від інших претендентів на крісло депутата Верховної Ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єй Богу, ну Лондар уже просто за....в своїми плакатами. А на Єремеєва хоч приємно дивитись. То він з бабусями, то з молоддю. Хай краще буде він ))
Відповісти
А вам головне щоб з бабусями, з дідусями та з молоддю постоював!!! Ви що?? тут треба дивитись зовсім на інші аспекти, а не на те до кого може доторкнутись кандидат)) Може у вас статевий потяг до подібних чоловіків раз вам лиш дивитись на нього приємно.. А інщі речі зовсім не приємні які він дав нашому населенню нічого так нормальні???? Я хочу саме того кефіру який виготовлявся в нашому містечку в скляних пляшках зі справжнім смаком, а не порошкового молока і таких же дивних на смак продуктів з супер-пуперового молокзаводу Єремєєва!
Відповісти
Видать стьопо , тебе теж купило за 200 грн це вузьколобе мурло на прізвище єремєєв . Напевно , ти забув , як 10 років тому той же єремєєв прихватизував наш маслозавод , якого потім успішно закрив і фактично позбавив 200 сімей заробітку .А закупівельні ціни на молоко в нашому районі відразу занизив до мінімума!
У день виборів 31 березня 2002 року по нашому району їздили автобуси з "гастролерами" , в карманах яких були пачки відкріпних талонів , по яких вони кілька разів голосували за єремєєва та ЗаЄДУ на багатьох дільницях району ... І ти думаєш , що зараз єремєєв тобі в районі чи місті зробить рай?
Відповісти
Павлик Марозофф, ты видимо продал не только своих родителей, а уже на взлете чтоб продать всех оптом под яркими стягами БОТЬКИВЩИНЫ. За такими широкими флагами наверное очень удобно прятатьса от народа и его проблем. Очень удобно кричать о Юле, а другой ногой подпирать дверь в ее камеру, чтоб не дай Боже, не вышла и не очистила все ряды своей партии от такой мрази, которая затесалась и пытается просочиться в парламент. ПС.и не засоряйте эфир выдержками из своей тупой газетенки ВО БОТЬКИВЩИНЫ, полной дер..ма и ненависти ко всему, в первую очередь к людям.
Відповісти
Нормальний мужик Єремеєв
Не в Киіві сидить а у нас на Волині
І 20 охоронців кругом нього не бігають
Відповісти
Ігорюня Єремєєв рулить! Буду за нього голосувати ! Зробив для Каміня стільки,скільки за 20 років не зробила жодна влада. І собі і людям!
Відповісти
А за чиї гроші він це зробив, не за гроші твоїх батьків, родичів чи тих українців! Вони народу дають 100грн а прийшовши до влади грабують міліарди гривень і про людей забувають! требаж якось захищати свій бізнес, їм плювати на нас!
Відповісти
О , зразу видно тупих і неграмотних єремєєвських тролів !Напевно їм теж єремєєв давпо кожаній курточці(з торгівлі якими колись сам починав по його передвиборчих версіях 2002 року)
До Ф. Петрович . У твоєму обмеженому мозку ніяких інших ідей не виникає , крім тих , що той хто не за єремєєва -- той за "ботьківщину" якусь. єремєєв -- бидло і ти разом з ним .Також стас і круть .200 грн.--- ціна вашої совісті ,дебіли
Відповісти
Поки що ще Камінь-Каширський мер Вася Бондар свою третю каденцію може завершити на нарах .І ніякий сверба йому не поможе , як вже не поміг дурному землеміру величку , якого як йолопа підставили ці двоє -- бондар і сверба .
У санстанцію бондар не піде --- нема куди , вже цю контору хабарників та алкашів ліквідували в районі . Хіба знову щоб балотуватись буде проситись щоб якась партія подала його на цю посаду . Наскільки мені відомо , цього разу у 2010 році він бігав і до "Свободи" , але його звідти відфутболив Богдан Козік --- і правильно зробив !То бондар знову прилип до своєї колишньої УНП .Спочатку стелився і підлизував зад мартинюку, а зараз стелиться і лиже у єремєєва , щоб той дав 30 шекелів .Ось тому і чистить стовпи від агітації єремєєвських конкурентів.Вася , суши сухарі!!Нари вже близько!!!
Відповісти
Стас ,йому і вигідно в нас сидіти бо він тут як король ,нікого непускає щоб відкрив бізнес ,а сам заробляє на нас гроші.........ЛОШАРА ВІН!!!!
Відповісти
Нє , це наші поліщуки ЛОШАРИ!такі як стас ,круть ,Ф. Петрович "за шмат гнилої ковбаси" скиглять тут за цього бидлюка єремєєва , отримують за це свої 30 срібників-шекелів і думають що будуть за це в раю . грицюк --- теж не кращий , селюховатий парторг-недоумок .І чим ближче до виборів , тим більше грицюк старається щоб його сприйняли як клоуна . А на фоні грицюка-йолопа єремєєв буде гарним хлопцем!Є надійна інфа , що грицюк вже здав наш округ єремєєву за 50 000 $.
Єремєєв йде в депутати щоб захищати свій нафтово-бензиновий бізнес , срав він на усіх поліщуків і камінь-каширський вкупі .Як тільки він (НЕ ДАЙ БОЖЕ!) стане депутатом --- свою картку для голосування здає ригіоналам !А ці бандити вже показали як дбають про поліщуків! Такі НЕГІДНИКИ-поліщуки як мартинюк , смітюх гриша , горбатюк толя та катька ващук --- усі голосували за РЕГІОНАЛЬУ РАСЄЙСЬКУ МОВУ на догоду кацапським ляльководам! От єремєєв до них теж може приєднатись!
тому карще єремєєву сидіти на нарах !
Відповісти
Сорі РІДНИХ
Відповісти
до Павлика Морозоффа - якщо памятаєш за ЄДУ значить не 16 річний обмежений підліток і ще повинен памятати що тоді всі були за ЄДУ!!!
до Мазлтофф - про Грицюка погоджуюсь)
Відповісти
Помиляєшся , тоді не всі були за ЗаЄдУ!Так само як і зараз за ПР --- лише начальники , держслужбовці та просто ідіоти .Одна відмінність --- тоді єремєєв так не "сіяв" грошима як зараз .
P.S.Про підлітків ти теж помиляєшся . Є такі , що у своєму світогляді вони набагато прогресивніші за всячєських єремєєвих (про грицюка вже й не варто говорити).І саме такі як ти кажеш підлітки (але не обмежені пивом чи цигарками) перевернуть цю довбану владу і викинуть старих номенклатурників на смітник !
Відповісти
Я так зрозумів модератор займається чисткою повідомлень))
Відповісти
Цю інфу стопудово закинув Бодя Пташник. Я сам чув як він бондару казав за статтю в Поліссі де Бондар його підставив через Єремеєва. Типу - Іванович я ж тобі цю подлянку верну з відсотками. А то такий хлопець що не заспокоїться поки не "віддячить"
Відповісти
Останні новини
Міський голова почистив місто від агітації, окрім плакатів Єремеєва. ФОТО
19 жовтень, 2012, 17:48