У Володимирі-Волинському знову судитимуть бійців 51-ї бригади

У Володимирі-Волинському знову судитимуть бійців 51-ї бригади
Суд Володимира-Волинського завтра, 10-го січня,
розгляне справу 22 бійців 51-ї бригади.

Про це повідомляє адвокат Василь Нагорний на своїй сторінці у Facebook.

"Завтра.10.01.2017 року.11 год. Володимир-Волинський міський суд. Справа "22 бійців" 51 бригади ...
Хлопці будуть виправдані! Питання: в якому році (з 60 прокурорських свідків, ще жоден не допитаний)? І якою буде ціна? Жити роками обвинуваченим, доводити, що судити треба недолугих генералів, які кинули тебе напризволяще - треба мати міцні нерви та здоров'я... Вже маємо серед "підсудних" двох інвалідів війни: третьої та другої групи. Що далі?

Нещодавно дізнався, що померла мама бійця, якого рік тягала в суд прокуратура... Він не здався! Вину не визнав! Але втратив найріднішу людину, яка рік не спала, поки 20 річний пацан був в АТО і рік плакала поки судили...
Прокурори, складайте криваві долари в чемодани й далі - це ваша перепустка до пекла...", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Есть евреи - живут в основном в Израиле, у них есть законы, права, сажают за коррупцию. Есть жиды - сволочи и мрази, воруют не зная мер, когда им мешают воровать сразу орут об ущемлении прав и антисемитизме.
Відповісти
Для таких прокурорсько-слідчо-суддівських чинуш, що вже звикли роками незаконно та безкарно роками переслідувати бійців ВСУ або добровольців, які ціною власного життя та здоров'я зупиняли ворога, давно вже варто створити штрафні батальйони та надсилати їх у самі гарячі місця протистояння … А тих бійців, з яких вони за ці роки вже висмоктали немало крові, призначити контролювати якісне виконання ними своїх обов’язків … При цьому для штрафників жодних УБД, жодних нагород … Лише право стояти та не відступати під ворожим вогнем … Таким чином може й у них хоч якась доля патріотизму прокинеться … А в разі, якщо перекинуться на бік ворога, то туди значить їм і дорога … Менше в Україні від них смороду буде …!
Відповісти
ви з якої планети впали на благословенну територію, котра Ненька?
Відповісти
Патріотизм і націоналізм в Україні срошки відрізняється від світових понять, бо означає : пірити гроші з бюджету і випрошувати по всьому світу, вішати лапшу людям з телевізора, декларувати церкви з гелікоптерами, розвалити кожну галузь економіки, загнати молодих хлопців під кулі,як гарматне м'ясо, а потім вигадати "АТО". Що це, як це - "АТО"? Я розумію слова війна, збройний конфлікт, теракт, протистояння, а "АТО" щось не дуже. Саме цікаво, що після такого "АТА" молоді хлопці не можуть оформити пенсії, групи інвалідності, мало того - змушені по судах доводити (за власні кошти між іншим) що вони не зрадники і не дизертири. А ви про націоналізм...
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському знову судитимуть бійців 51-ї бригади
09 січень, 2017, 12:37