Губернатор обурився холодними батареями у своєму кабінеті

Губернатор обурився холодними батареями у своєму кабінеті
У приміщенні Волинської облдержадміністрації – холодні батареї. Тож температура повітря в адмінприміщення не перевищує 10 градусів.

Про це стало відомо 10 січня під час оперативної наради в ОДА, - пише Волинський інформаційний портал.

«За логікою речей цієї наради сьогодні не повинно було бути. Бо працювати в таких умовах небезпечно», - заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик на початку наради.

Він розповів, що звернеться з листом до голови обласної ради Ігоря Палиці (облрада – балансоутримувач приміщення, - ВІП) із проханням дати оцінку роботі керівництву КП «Управління будинком обласної ради».

За словами Гунчика, у приміщеннях ОДА – температура не більше 10 градусів

«Я не розумію такої безвідповідальності в роботі комунального закладу.Коли критикують облдержадміністрацію, знаходять соломинку в очах, а коли робота своїх комунальних підприємств, то поліно в оці ніхто не бачить», - заявив очільник області.

Гунчик обурився, що гроші, які облдержадміністрація сплачує за «комуналку», не відповідають умовам, в яких працюють люди.

«Я до певного рівня терпів, але ж не можна так знущатися! Зайдіть у кабінет голови облдержадміністрації: 0 цілих 0 десятих температура батарей. Через два дні половина людей буде на лікарняному», - підкреслив голова ОДА.

Він доручив управлінню ЖКГ ОДА провести перевірку всіх приміщень, вимірявши температуру батарей. Документи за результатами перевірки додадуть до листа Палиці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: холод, ОДА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ж це робиться-люди! губернатор мерзне!!
Відповісти
Якщо змерзли ідіть на пункти обігріву
Приміщення КП «Луцькводоканал» (м. Луцьк, вул. Винниченка, 41)
Приміщення «Товариство Червоного Хреста України» (до 20:00, м. Луцьк, вул. Степана Бандери, 5)
Приміщення ЦРЛ (Луцький район, с. Липини, вул. Теремнівська, 100)
Відповісти
А те, що хлопці в АТО мерзнуть, захищаючи твою спаку, то це таке - фігня, да?А те, що ти померзмеш пару годинок в своій ОДА, сидячи в м'якому кріслі, а потім повернувшись додому в тепло до сім'ї, то це капец!!!Ну вже блять краще б мовчав
Відповісти
палиця тупо гонить з безсильного губернатора
Відповісти
Які батереє про що ви говорите, сидить ціле кодло в ОДА Губернатор, 4 його зами, 15 керівників департаментів і їх заступників отримують по 15 штук зарплати,з преміями надбавками це по пів мільйона грн щомісяця ці дармоїди проїдають їм ще батареї холодні???? їх заморозити траба всіх разом раз і навіки за ті безчинства котрі вони роблять
Відповісти
Які ж ви обриденні... коментувальники диванні! Чиновники для вас роблять безчинства? Та прийдіть та перегляньте як тут люди працюють за 2300 в місяць, маючи на собі величезну відповідальність за отаких олігофренів путінських як ви. Звісно, діареїти усім на голову легко! А щось мізками поворушити - важко. Тьху на вас...
Відповісти