У Луцьку пропонують новий маршрут на 40-й

У Луцьку пропонують новий маршрут на 40-й
Луцькій владі пропонують відкоригувати нинішні маршрути або створити нові, які прямуватимуть з центру на 40-й мікрорайон.

Про це йдеться в електронній петиції до міськради.

Петицію зареєстрував Андрій Глива. Він пропонує відкоригувати рух маршруток з метою обслуговування пасажирів з вулиць Федорова, Кравчука, Воїнів-Інтернаціоналістів.

«Суть ідеї в невеличкій зміні руху одного з маршрутів які їдуть з центру через «Там-Там» на 40-й. А це №№ 1, 8, 10 (в одну сторону), 11 (в другу сторону), 19, 22, 23, 24, 25 (в одну сторону), 27, 29 (в другу сторону), 47. Можна і двох (тільки щоб не змагались між собою хто перший забере пасажирів :) , а щоб їздили з інтервалом). Можна і новий маршрут (5, 7, 20 чи 21) створити, це не принципово», - йдеться у петиції.

Ідея пропозиції полягає в тому, щоб із проспекту Соборності маршрутки повертали на вулицю Воїнів-Інтернаціоналістів. Далі вони прямуватимуть вулицями Кравчука, Федорова, Конякіна на 40-й мікрорайон..

«Можливо хтось скаже що вже є АЖ три маршрути які їдуть на вул.Кравчука (№№ 16, 16а і 31). Так! Але на жаль, вони їздять в об'їзд через все місто, а не напряму в центр - це дратує», - зазначив автор петиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна пропозиція,таксисти на вул Федорова завжди їдуть по такому маршруту.
Відповісти