Для луцьких шкіл куплять канцтоварів та «хімії» на 2,5 мільйона

Для луцьких шкіл куплять канцтоварів та «хімії» на 2,5 мільйона
У 2017 році у бюджеті Луцька на закупівлю канцтоварів, побутової хімії та господарських товарів планують передбачити 2, 5 мільйона гривень.

Про це йшлося 10 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Під час засідання комісії представник піклувальної ради школи №24 Володимир Жуков поцікавився, на що очікувати батькам цьогоріч. Чоловіка цікавило, чи доведеться батькам купувати папір чи змішувачі до крана, чи навпаки – кошти на ці потреби передбачені у міському бюджеті.

Начальник фінансового департаменту міськради Лілія Єлова зазначила, що загалом на відповідні потреби передбачено 2,5 мільйона гривень. Їх спрямують на господарські товари, канцтовари та побутову хімію. «Якщо говорити про ремонт класів, то кошти на це не передбачені», – зазначила Єлова.

Водночас, поки невідомі конкретні суму на кожен із пунктів. Найімовірніше, що на кожну школу щомісячно виділятимуть певну суму, а директор розподілятиме її в залежності від загальних потреб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для луцьких шкіл куплять канцтоварів та «хімії» на 2,5 мільйона
10 січень, 2017, 12:05