На Волині в пожежі загинула дитина, – ЗМІ

На Волині в пожежі загинула дитина, – ЗМІ
У пожежі на Волині загинула півторарічна дитина та постраждав рятувальник. Ще двоє чоловіків отримали травми різних ступенів.

Пожежа трапилася в селі Дорогиничі Локачинського району 9 січня близько 15:00. За попередньою інформацією, причиною займання стало необережне поводження з пічним опаленням, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Зайнявся приватний житловий будинок, в якому на той момент перебувало троє осіб: двоє дорослих чоловіків та дитина. До приїзду рятувальників дитина – рік і три місяці – задихнулася димом. Двоє інших постраждалих отримали незначні травми: забої та отруєння внаслідок вдихання продуктів горіння.

Під час ліквідації цієї пожежі з даху будинку ще й впав пожежник. 40-річний чоловік отримав забій грудної клітки та хребта. Наразі рятувальник госпіталізований в Локачинську центральну районну лікарню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не правдива інформація!!!!!!
Відповісти
А чому не правдива?
Відповісти
Свідок правий. Дітей було двоє. 3 роки та 1,3. Загинула менша дитина. Двоє дорослих чоловіків це хто? Пожежника збило ударною хвилею від вибуху димаря. Перевіряйте інформацію перед публікацією.
Відповісти