У Луцьку хочуть культурно-мистецький центр за 9 мільйонів

У Луцьку хочуть культурно-мистецький центр за 9 мільйонів
У Луцьку хочуть культурно-мистецький центр за 9 мільйонів У Луцьку на базі музичної школи №3 хочуть добудувати велику актову залу, у якій надалі пропонують створити культурно-мистецький центр.

Про це стало відомо 10 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Начальник управління культури Тетяна Гнатів зазначила, що управління хоче ініціювати добудову актової зали на базі музичної школи №3, яка розташована на вулиці Гнідавській. За словами очільниці управління, поки у музичній школі взагалі немає відповідного приміщення, а репетиції відбуваються у кімнатах. Тож, актову залу планують добудувати із окремим входом, аби там можна було створити культурно-мистецький центр.

Гнатів зауважила, що у районі немає культурного центру, де можна було б організовувати дозвілля, тож потреба у створенні мистецького простору дійсно є. Окрім того, у неї є звернення та підписи батьків, які підтримують таку ідею. Приблизна вартість створення культурно-мистецького центру – 9 мільйонів гривень.

Очільниця управління просить виділити із міського бюджету 150 тисяч гривень для створення проектно-кошторисної документації. Цю пропозицію розглянуть під час наступної сесії міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сільські клуби тепер називають - культурно-мистецький центр
Відповісти
Гарна ініціатива! Краще наші діти відвідують культурно-мистецькі центри ніж вештаються вулицями,або НЕТОМ.Чи хтось сумнівається,що наші діти на ЛПЗ талановиті? Освіта,культура та знання національних традицій ось куди треба вкладати кошти-це фундамент дя росту.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть культурно-мистецький центр за 9 мільйонів
10 січень, 2017, 12:48