Аварія на Волині: автобус з’їхав з дороги і перекинувся

Аварія на Волині: автобус з’їхав з дороги і перекинувся
На автодорозі сполученням «Камінь-Каширський – Седлище» водій автобуса марки не впорався із керуванням і з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Аварія трапилася сьогодні, 10 січня, близько 10 години, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Повідомлення надійшло на лінію «102» від фельдшера швидкої допомоги Камінь-Каширської райлікарні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що 49-річний водій автобуса марки «Неоплан», перебував поза маршрутом і направлявся разом зі своїм помічником до селища Любешів для проведення ремонту транспортного засобу.

Неподалік села Пнівне Камінь-Каширського району, автобус занесло, водій не впорався із керуванням, від чого транспортний засіб з’їхав у кювет. Автобус перекинувся.

Відомості поліція зареєструвала в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І до чого те ...не впорався..?Даже на фото видно стан дорожного покриття.На автодорівців склали протокол?
Відповісти
Доброі ночі!Була в даному автобусі з дітьми,чоловіком ,сестрою з племінником та племінницею ,загалом нас було шестеро рідних ,та ще 10 пасажирів .Племінник перелом ключиці,ще був пасажир з травмою голови ,до Киева доіхали зі страхом і переживанням.Є фото на підтвердження того ,що в салоні були пасажири.
Відповісти
водій поспішав напевно?
Відповісти
Перевізник не хотів лишніх проблев і домовився з ментами,що пасажирів не було.Старі схеми файно працюють.
Відповісти
ви там тільки плодитись вмієте і більше нічого? от полішуччя...
Відповісти
Зачем писать глупости,в этой аварии пострадали люди,мужчина разбил голову,мальчик сломал ключицу,у девочки сотрясение.У, людей был шок,страх.Кто за это все ответит водитель??? А как же хозяин этих автобусов,он значет работает нелегально и богатет за деньги людей и ему все сошло с рук.Статья заказная не надо писать не правду.И коментарий глупый,я думаю если надо найдётся не один свидетель аварии и кто там ехал,и кто видел все это на трассе. Тем более фото того,что люди ехали в этом автобусе есть,и в другом автобусе в который их пересадили после аварии тоже есть.
Відповісти
Останні новини
Аварія на Волині: автобус з’їхав з дороги і перекинувся
10 січень, 2017, 15:31