Підприємці Центрального ринку просять не переносити їхній «шанхай»

Підприємці Центрального ринку просять не переносити їхній «шанхай»
Низка підприємців з Центрального ринку вимагають залишити ринок на тій же земельній ділянці, де він розташований і зараз.

Своє звернення вони оприлюднили під час засідання Координаційної ради з питань малого та середнього підприємництва у вівторок, 10 січня.

Нагадаємо, що під час грудневої сесії депутат Луцькради, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк запропонував звільнити ліву частину вул. Замкової, тобто частину ринку та обладнати на цьому місці парковку.

Відтак, люди прийшли на засідання Координаційної ради з вимогою не переносити ринок у мікрорайон ЛПЗ.

«Ми стояли там багато років, йти нам нікуди. Якщо це має парковка, щоб одним людям зробити добре – то ми теж люди. Як нам годувати сім’ї і як виживати»,- обурювалися підприємці.

Своєю чергою, Олександр Козлюк наголосив на тому, що ринок просто не може бути в такому вигляді,як є зараз.

«Чому ви всі, понад 400 підприємців, які приходите під міську раду щоразу, коли постає питання завершення договору оренди з облспоживспілкою, чому ви не йдете до Горгута? Ви самі погоджуєтесь із тим, що це - не ринок, а «шанхай», але чому у всіх бідах завжди винна міська рада? Чому ви ніколи не йдете з претензіями до облспоживспілки? Вимагайте звіт, що вони зробили за 11 років», - наголосив Козлюк.

Водночас виконавчий директор Асоціації малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов запропонував Олександру Козлюку скликати черговий стіл, на який запросити представників усіх сторін конфлікту – підприємців з ринку, представників міської ради та Волинької облспоживспілки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
козли (цапи) в Луцьку рідкісні...
Відповісти
Як це не переносити? Як його не знесуть із споконвічної історичної землі замку, я сам візьму грейдер і рознесу його й вкатаю в асфальт. А підприємці ті в більшості бариги, які люблять приймати оковиту для зігріву! Це місце можна зробити не гіршим як площу "Ринок" у Львові чи центральну площу Кракова! Треба лиш набудувати кіосків сувенірних, поставити лавочки і т.д. Вже 25 років той нещасний Луцьк залишається гіршим Зімбабве чи Замбії і то, там центри міст виглядають набагато краще ,ніж у нас. А давайте взагалі забудуємо весь Луцьк іржавим хламом "контейнерами", як на базарі, а що туристична прикраса міста, і будемо селфі робити біля них. Позор, Ганьба всім тим хто хоче залишити той базар іржавий. Я не проти, щоб люди заробляли гроші, але не в перлині Луцька- замковій площі, а десь під Епіцентром на полі в Липинах як у всьому цивілізованому світі, Європі, Америці, до якої ми так ідемо. А люди будуть їздити— в Епіцентр їздять же, хоч навіть цей гіпермаркет поза містом! Ганьба! Тьфу!
Відповісти
Та до чого тут базарники? Є "дєпутати", є "мєр" невідомого походження, є банда яка в інший спосіб не вміє заробляти і все. І є довбані "патріоти" ЛУЦКА, і все
Відповісти
Провести загальноміське опитування і прийняти рішення за його результатами
Відповісти
попийте узвару і присядьте. Передихніть. До вашого Луцька туристам поки що нема за чим їхати. Працюйте.
Відповісти
Я думаю там краще наливайок наставить. Але ж весь прибрати не хочуть ба кому та парковка там буде потрібна . Розумно .
Відповісти
данильчук паша заспокойся, бо ми тебе заспокоїмо!!!
Відповісти
Козлюк, Дильов - що це за пацики. Два імітатора суспільної діяльності. Та все це комедія, не без Романюка. Один тіпа за місто, а інший тіпа за народ. А ідея комедії проста. Трошки нагнути базарників на корсть комусь, ну тіпа хто їх захмщає. Козлюк отримує свої, а Дильов знову серед вождів місцевого бізнесу. А тупим лавочникам більшого і не треба. Їх чим сильніше нагинають, тим в них ноги крепшають.
Відповісти
Нехай підприємці не хвілюються - усе залишиться як є, бо вже занесли у кабінети стільки, що іншого рішення бути не може, будуть цю тему перетирати роками і роками будуть заносити, будуть ії обговорувати , заговоривати і усе лищшиться як є.....
Відповісти
Ніякого переносу,це совдепівське примітивне мислення,якісна реконструкція і поліпшена інфраструктура за рахунок міста,ринок там має бути.
Відповісти
Зробіть там прекрасний ринок,дуже зручне місце.
Відповісти
козлюк,дильов служать одному горгуто-романюковому інтересу..базарники-об*єкт маніпулювання..страдає громада..на 30-50млн грн в бюджеті міста щороку.
Відповісти
запихни собі пітарду в дупу
Відповісти
Мозги тобі видно грейдером вкатали в асфальт.
Ти вже багато для міста зробив? в Європу він іде і в Америку..
Сидиш і пердиш там,герой диванний,великий діяч-європеєць.
Ти шо,вчора народився,чи ше не маєш досвіду за стільки років як у нас все робиться?Ти певно думаєш,шо там тобі зроблять супер-площу з квіточками і фонтанами,а ти будеш поважно ходити там і тішитись,вдаючи з себе культурного європейця.
Не переживай,для тебе нічого не зміниться.Кинуть тобі наживку,ти захаваєш,розпердишся там,а одні свині поміняються на інших біля корита,там черга стоїть. А ти й далі гавкатимеш з своєї будки коменти...
Відповісти
«Ми стояли там багато років, йти нам нікуди. йдіть на гпз або в дупу торгувати хламом найнищого гатунку за ціною бренду, і бухайте собі там на полі
Відповісти
Ну дулом в коментах,хто працює що.Ринок треба привести в порядок розчистити,зменшити,але залишити.Люди туди ходять,А про туристів то все фігня .Де вони- 5 людей за рік,і нащо для них ця величезна площа.І ще про Епіцентр - ронок і епіцентр то різні речі,в Епіцентр можна поїхати один раз в рік. Місто для жителів, точного посилати їх за місто за покупками,багато хто туди поїде?
Відповісти
Якщо зроблять реальні адекватні ціни на товар то люди поїдуть на край міста тим більше маршрутки на дпз ходять нормально. на старому зажрались ціни луплять БО ЦЕНТР ДОРОГО АРЕНДА, купив фарбу лайно з комками, хотів купити форму на схід то за дойч бу три шкури хотів барига торгу ніякого і ще сказав ти знаєш скільки євро буде ЗАВТРА!!!, по секондах бігають в дні завоза торгаші з старого, завжди перші в черзі толпою вриваются згребають все і потім збоку перебирають гірше лишають краще на старому ринку в *бутіку* і продають бу по ціні нового, спитаєш чому так дорого ЦЕЖ ФІРМА!
То якщо цих підрприємців сплавлять на край міста середній покупець багато не втратить а чистіше на вул Замковій стане це точно
Відповісти
Ти шо,Васілій,дурний чи п'яний?
Яке дпз,яке поле? туди ніхто їздити не буде.Багато вже туди людей їздить? по кавуни хіба літом.
Бухни собі тихенько,та й спи,то не твоєї голови діло.
Відповісти
А ти мені покажи,де взагалі є адекватні ціни і хороший товар? і обслуговування? Ти думаєш шось поміняється,навіть якшо сплавлять ларьки? Фіг! одна свиня зміниться на іншу,побудує тобі там торговий центр,де тебе будуть дурити і впарювати лайно так само..
Шо значить середній покупець? там 80% клієнтів це пенсія. А як бути з продавцями? не з чурками і бидлом,а з нормальними,які платять всі податки?
Відповісти
Останні новини
Підприємці Центрального ринку просять не переносити їхній «шанхай»
10 січень, 2017, 17:24