Через замерзлу машину у луцьких дворах – повно сміття

Через замерзлу машину у луцьких дворах – повно сміття
З дворів на проспекті Соборності вже кілька днів не вивозять сміття, бо у підприємства «М.Ж.К.», що обслуговує цей район, зламалась машина.

Про це пише Волинь24.

На проспекті Соборності у дворах біля сміттєвих баків – гори відходів. Подекуди, за пакетами не видно вже й самих баків.

На підприємстві «М.Ж.К», що обслуговує цей район, пояснюють таке накопичення сміття тим, що у них замерзла машина. Відтак, відходи не вивозять з суботи, 7 січня.

Втім, комунальники запевняють, що проблему невдовзі вирішать – «сьогодні-завтра», мовляв вже почали вивозити сміття з вулиці Кравчука і невдовзі черга дійде до проспекту Соборності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКА фірма така і машина
Відповісти
Ви ще не бачили цю "новітню машину-технологію", щоб вивезти сміття якою потрібно спочатку його викинути на асфальт, а потім лопатами на машину. Не дивно, що ця довоєнна чудо-техніка замерзла...
Відповісти
не сьогодні так завтра, а може і позаяк... Гейропс в дії!
Відповісти
ти вже задовбав з своїм гейропс до чого це
Відповісти
Ну куди нашому наглому бидлу у Європу? ну бачиш ти що бачки зі сміттям повні - ну не викидай сміття, не роби купу більшою. Занеси в інший смітник, у інший двір. Так ні, внаглу кине на асфальт і піде. А ввечері сяде з друзями - подругами,і буде обсирати як в нас в країні все погано. ШАновні ЛУчани, країна не з Києва починається, а з кожного із нас, і з таким менталітетом ми ненабагато дальше втікли від рашки.
Відповісти
Скоро прийдуть договори підписувати,як управляюча компанія,хто не створив ОСББ.Приватна компанія у якої одна машина і та постійно в ремонті...
Відповісти
зате дякують ЖЕКу бомжі- багато сміття - для них прибуток. Зранку з 6.00 бачу як підходять по одному чоловіки і деякі жінки - розгрібають сміття, вибирають картон, пляшки, коробки якісь і складають собі в кравчучки або в клітчасті сумки. Я винесла ввечері банку м'яса, бо здулася кришка, на ранок її вже не було...так що не все погано в нашому ЖЕКу - всім жити треба.
Відповісти