Депутатів вигнали з «Батьківщини» через співпрацю з колишнім регіоналом

Депутатів вигнали з «Батьківщини» через співпрацю з колишнім регіоналом
Чотирьох депутатів Луцької міської ради позбавили партійних квитків «Батьківщини» через те, що вони приєдналися до депутатської групи «Патріоти Волині».

Як повідомляє джерело у партійному осередку, з партії виключили Петра Савчука, Тараса Баса, Валерія Бондарука і Романа Бондарука. До слова, Петра Савчука і Романа Бондарука виключили ще й зі складу бюро міської партійної організації.

Нагадаємо, група «Патріоти Волині» у Луцькій міськраді була створена 26 вересня.

Раніше, на початку вересня, групу з такою ж назвою створили у Волинській обласній раді. Після чого п’ятьох депутатів ВО «Батьківщина», які увійшли до неї, Президія політичної ради партії позбавила членства у «Батьківщині».

Виключили партійців за порушення статуту партії, який велить депутатам місцевих рад узгоджувати з фракцією будь-які свої членства у інших депгрупах.

Ще одна причина виключення депутатів – група «Патріоти Волині» контролюється депутатом і бізнесменом Степаном Івахівим. Той донедавна був членом Партії регіонів. Й, окрім того, є на виборах прямим конкурентом Ігоря Гузя – кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції у Ковельському виборчому окрузі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Штучне утворення, збіговисько маргіналів, бидло, загнане в кошару, катастрофічно рідшає з кожним днем. Це яскравий приклад того, як у партію йшов бандит на кшалт Лозинського, злодій і невіглас-тракторист на кшалт волинського Кравчука, чи педераст на кшалт Ляшка, і тягнув за собою кума, свата, невістку, сусіда чи взагалі - "хорошого хлопця". Ось і результат: такого звання, посади чи спеціальності - "хороший хлопець", не існує. Хоч партія ригоналів нічим якісно не ліпша - там ті ж перукарі, охоронники і особисті водії, проте там сувора дисципліна. А тут - прохідний двір, "вулиця червоних ліхтарів" у Амстердамі. Усе в природі має кінець, а усе штучне - швидкий кінець. Виникає банальне запитання: за кого, бля, голосувати!!??
Відповісти
Це особиста ініциатива секретаря міськради Пустомелі, який хоче очолити обласний осередок "Батьківщини" та йде по головам своїх однопартійців. "Зливаючи" всіх тих хто в свій час протягнув йому руку допомоги. Роман Бондарук на протязі 5 років фінансово підтримував міський партосередок, даючи можливість Пустомелі формуватись як особистості. І замполіт не забарився йому "віддячити". На лице гнила душонка циніка, брехуна та інтригана Гріши Пустомелі.
Відповісти
голосуй за гузя він криштально чесний чудак, а те що перебігає часто не біда зараз такі Батьківщині потрібні.
Відповісти
А що саме порушили ці, виключені з партії, депутати? Які норми статуту "Батьківщини", які норми положення про фракцію? Будь-ласка, конкретно. Поряд з тим, так виглядає, що "Матьківщина" є дійсно тоталітарною сектою. "Хто не з нами - той проти нас", - гасло ворожнечі і розбрату. Ці закосичені тоталітаристи хочуть зробити Україну демократичною? Абсурд...
Відповісти
Це в бютманів така привічка --- "очищатись" від інакомислячих.Самі вони по суті тупорилі , ліниві і жадібні до халявних(виборчих) грошей .Зате інших оббрешуть , обплюють , обізвуть зрадниками тільки за те , що дозволили собі криве слово проти їх вождиків на кшталт валянка-гриця чи гриші-пустомелі .
Дякувати за все це потрібно "діду" кирильчуку ,мастодонту бютманських кадрових ротацій . саме він у 2006 році розпочав "чистки" партійних рядів від справжніх відданих партійців , що пройшли з бютом вибори 2002 та 2004 років і не зламались , не зкурвились . кирильчук так "почистив" волинський бют:в луцьку--- від литвинюка , олександра середюка , в рожище -- від віктора марюка , в горохові --- від андрія турака , в камені-каширському -- від богдана козіка та багатьох інших . Натомість за бабло до лав батьківщини попали потенційні тушки-бізнесмени .
Зараз до батьківщини в парламенті влились фронтовики .можливо , вони цей непотріб пересіють ,оновлять батьківщину на всіх рівнях .
Відповісти
А чого тід тею маячнею під назвою Постанова відсутній підпис??? Певно то Пустовіт з раннього будуна сам написав?
Відповісти
А чому така важлива бамажка і без підпису? Мабуть то вигідно таке запускати?
Відповісти
Останні новини
Депутатів вигнали з «Батьківщини» через співпрацю з колишнім регіоналом
21 жовтень, 2012, 10:15