У Палиці пояснили Гунчику, що не треба нарікати на холодні батареї

У Палиці пояснили Гунчику, що не треба нарікати на холодні батареї
Нарікання голови Волинської ОДА Володимира Гунчика на безвідповідальність в роботі комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» при забезпеченні споруди теплом – безпідставні.

Про це заявив виконувач обов’язків начальника комунальної установи Віктор Талашко в доповідній записці для голови обласної ради Ігоря Палиці, - повідомили у прес-службі Волиньради.

«Працівники комунальної установи разом із інженерними службами ДКП «Луцьктепло» почали займатися вирішенням цього питання ще у минулому році. Але в зв’язку з тим, що в деяких будинках, які межують поряд з приміщенням обласної ради, були встановлені індивідуальні теплові пункти, гідравліка системи опалення з котельні, що знаходиться на вулиці Задворецькій, 21 до адмінбудинку змінилася. В результаті зник перепад тиску між подачею та зворотньою лінією, який тепер становить 0,46 МПа (при потребі 0,56 МПа на подачі). У свою чергу, це призвело до розбалансування системи опалення в адмінбудинку та її зупинки. Як наслідок, виник різкий перепад температур між подачею (+62,9 С) та зворотньою лінією (+ 25,5 С)», - йдеться в документі.

«На цей час вживаються всі можливі заходи щодо технічного вирішення цього питання. До його вирішення крім працівників комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» підключені технічні служби ДКП «Луцьктепло», - зазначив у доповідній записці Талашко.

Нагадаємо, голова ОДА Володимир Гунчик вчора, 10 січня, обурився холодними батареями в адмінбудівлі. Він вимагав від очільника облради Ігоря Палиці дати оцінку роботі керівництва КП «Управління будинком Волинської обласної ради».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай замерзне Гунчик і все його кодло замів і начальників управлінь, департаментів задовбали вони вже нас рефформатори вс...р..ні
Відповісти
Я думаю що найбільше свято було б коли вони дійсно всі замерзли бо ще трохи і люди їх винесуть так же само як януковичів а то ще й гірше бо ті хоть курс по 8 грн тримали а ці взагалі опустили людей нижче плінтуса своїми реформати
Відповісти
А як вам, панове економісти тепла, буде солодко, коли ми в охорону праці заяву напишемо і почнемо вимагати за застуду еомпенсацію, як за виробничу травму.
Відповісти
Зараза, руки мерзнуть, аж по клавішам не попадати починаєш!
Відповісти
Треба там взагалі тепло виключити. Хай економлять кошти бюджету. А до весни закрити. Працівників як сезонів по домам.
Відповісти
краще забити вікна двері і підпалити їх там всіх. хай гріються
Відповісти
ЦНАП хочете, дурники? Чи в чергах в десятки кабінетів за кожним папірцем стояти? По змісту коментаря видно рівень IQ, і він просто вражає! Давай, заколоти, підпали! А краще - вдома собі відключіть тепло а перед тим на всю зиму за власний рахунок у відпустку підіть! Звідки ж ви лізете, ущербні?
Відповісти
Останні новини
У Палиці пояснили Гунчику, що не треба нарікати на холодні батареї
11 січень, 2017, 11:13