На Волині визначили найкращих легкоатлетів

На Волині визначили найкращих легкоатлетів
У Луцьку вперше визначили та нагородили найкращих легкоатлетів Волині.

Премію «Кришталева доріжка-2016» вручали 10 січня, - пише Руслан Пилипчук на шпальтах видання Конкурент.

Першим взяв слово для привітання організатор заходу, президент Федерації легкої атлетики Волинської області, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк.

Відразу після нього, на сцену вийшов почетний гість перший заступник Міністра молоді та спорту України, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул. Він відразу ж підкреслив, що мав дуже багато причин, аби не приїхати, проте зрозумів, що повинен бути на цьому нагородженні, оскільки саме Волинська область змогла зробити неймовірний прорив у розвитку легкої атлетики. Подібне нагородження вперше відбувається на обласному рівні.

«Вся наша легкоатлетична родина оцінила роботу, яку виконав Володимир Петрович (Володимир Рудюк, – ред..). Саме тому він став першим віце-президентом національної федерації. Я дякую вам усім, всі ці досягнення реальні, кожен з вас зробив свій внесок. Ви всі впряглися і тягнули цього воза. Згідно традицій, вважається, що 10 січня вся родина збирається разом. Символічно, що сьогодні тут, ми – велика легкоатлетична сім'я», – сказав чоловік.

Після цих слів, мікрофон знову перехопив Володимир Рудюк та розпочав церемонію нагородження, відзначивши двох тренерів, які підготували спортсменів для участі в Олімпійських іграх. Мова йде про Миколу Калитку та Романа Черкашина.

Потім президент ФЛАВО відзначив мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, який також піклується про розвиток легкої атлетики у своєму місті. Щоправда нагороду забрав його заступник, паралельно відзначивши медаллю від міського голови Володимира Рудюка.

Отримавши свій «орден», Володимир Петрович запросив на сцену почесних тренерів: Володимира Сахарука, Михайла Мороза, Вячеслава Киричука та свого першого наставника Ігоря Орлова.

Відзначивши тренерів, віце-президент покинув сцену,звільнивши місце для видатного українського спортсмена Івана Гешка, який назвав переможця у номінації «юнаки», точніше переможницю – Дарину Касьян.

Найкращого «юніора» нагородила «ходунка» Валентина Мирончук. Ним став Віктор Шумік.

Кращого з кращих серед молоді оголосив волинський тренер Михайло Мороз. «Кришталеву доріжку» в цій номінації отримав став майстер спорту міжнародного класу Данило Даниленко.

«Відкриттям року» став спринтер Ерік Костриця. Свою нагороду він отримав з рук учасниці Олімпіади в Ріо-Де-Жанейро Ірини Климець.

Одну з найпочесніших номінацій «найкращий тренер» виграв Володимир Яловик, тренер зі спортивної ходьби. А найкращою командою стала – Любешівська ДЮСШ.

Найліпшими легкоатлетами Волині 2016 року стали спортивні ходуни: Іван Банзерук та Надія Боровська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині визначили найкращих легкоатлетів
11 січень, 2017, 15:00