У Любомлі з кранів кілька днів тече брудна вода

У Любомлі з кранів кілька днів тече брудна вода
У Любомлі вже кілька днів з кранів тече вода жовто-коричневого мутного кольору.

В Любомльводоканалі кажуть, що така ситуація сталась через перемерзання труб й, щоб ліквідувати наслідки цього, доведеться чекати аж до відлиги, - пише Кордон.

Жителі міста нарікають на роботу мерії та комунального водопровідно-каналізаційного підприємства, які не повідомили населення ані про причини негараздів, ані про їх тривалість. Люди бояться вживати кольорову воду й не можуть навіть в ній помитися чи попрати речі.

В такому становищі любомльчани вже 4 дні. 11-го грудня вода в будівлях з регулярним стоком посвітлішала (подекуди навіть стала нормальної консистенції).

«Оcь чим ми вмивaємcя. Хочa це вже не новина», - пишуть у соцмережі ВКонтакті мешканці Любомля.



«Ми перепрошуємо в людей. На різдвяні свята стався форс-мажор. Через сильні морози десь перемерзла труба. В зв’язку з цим шматки льоду позакупорювали водопровід, фільтри позабивалися. Тож вода наразі не очищується належним чином. Ми мусимо чекати відлиги, аби промити її. Це може бути два-три дні. За низької температури нічого фізично не зможемо зробити»,- пояснив майстер Любомльводоканалу.

Він також додав, що в трубах вже наявна жовта вода. Тому необхідно не лише відновити функціонування фільтрів, але й щоб відбувся стік застоєної рідини з кранів у домівках.

«Воду вживати й зараз можна. У неї не потрапили надшкідливі речовини. Просто у ній великий вміст заліза, який в цей момент не фільтрується. Через це вона має мутно-коричневий чи жовтуватий відтінок», – додав майстер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Любомль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пишете, не читаючи мазні. Жах.
Відповісти
Останні новини
У Любомлі з кранів кілька днів тече брудна вода
12 січень, 2017, 00:13