У Луцьку просять кошти на багатостраждальний будинок

У Луцьку просять кошти на багатостраждальний будинок
Багатостраждальний будинок на проспекті Соборності,20 у Луцьку, який почав руйнуватися після будівництва ЖК «Егоїст», вчергове став темою для обговорення в Луцькій міській раді.

Під час засідання бюджетної комісії 11 січня депутат Сергій Була попросив колег підтримати пропозицію виділити кошти на ремонт теплотраси та двору згаданого будинку, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

З його слів, після експертизи стало відомо, що будинок руйнується з двох причин. Перша – будівництво на прилеглій земельній ділянці ЖК «Егоїст». До слова, 9-поверхівку будують на приватній ділянці.

Власником ділянки є підприємство, до якого має стосунок той же депутат міської ради Сергій Була. Є й друга причина руйнування, каже депутат, це – просідання ґрунту і потреба заміни теплотраси з боку вулиці Кравчука.

Він переконує, що є документи, які це підтверджують. З його слів, на ДКП «Луцьктепло» про цю проблему знають.

Щоправда, першому заступнику міського голови Тарасові Яковлеву про ці експертні висновки наразі невідомо, однак він запропонував включити згадані роботи в перелік ремонту дворів. Ці 740 тисяч в бюджеті Луцька пропонують знайти за рахунок збільшення доходів від адмінпослуг. Згадані зміни члени бюджетної комісії підтримали і рекомендують сесії їх затвердити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"З його слів, після експертизи стало відомо, що будинок руйнується з двох причин. Перша – будівництво на прилеглій земельній ділянці ЖК «Егоїст». До слова, 9-поверхівку будують на приватній ділянці.

Власником ділянки є підприємство, до якого має стосунок той же депутат міської ради Сергій Була" - а виділяти кошти повинен міський бюджет?!
Відповісти
Була-атавіст,його не зачіпайте.
Відповісти
Дайте,обовязково і побільше.Цинізму вже немає меж.Голосуйте і далі за таких за...... обранців.Вони зроблять ваше життя нестерпним.В будинку ОСББ,є правління,голова,то вперед,чого чекаєте-боріться...лучани на вашому боці і підтримають при потребі.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять кошти на багатостраждальний будинок
12 січень, 2017, 05:40