Гузь зловив «хвоста». ФОТО

Гузь зловив «хвоста». ФОТО
У ніч з неділі на понеділок правоохоронці та активісти партії «Батьківщина» заблокували автомобіль, який переслідував авто кандидата в народні депутати України Ігоря Гузя.

Як повідомляють у прес-службі Гузя, в автомобілі було троє чоловіків, які зачинилися і відмовляються виходити. Машину оточили правоохоронці, яка таким чином простояла усю ніч, стверджують у Гузя.

У повідомленні йдеться, що 21 жовтня, в неділю Ігор Гузь повертався додому, коли помітив, що за ним на відстані кількох метрів їде автомобіль ВАЗ білого кольору. Це ж авто було помічене на зустрічах кандидата в селах Ковельського району. Автомобіль переслідував кандидата від його громадської приймальні і аж до квартири, де живе політик.

Гузь каже, що навіть розвернувся і поїхав у зворотньому напрямку, аби пересвідчитися, чи справді ВАЗ слідкує за ним: машина дійсно розвернулася і продовжила переслідування.

Зупинившись біля офісу депутатської приймальні, Ігор Гузь викликав наряд міліції, які приїхали досить оперативно. На вимогу працівників міліції представитися пасажирів білого ВАЗу повідомили, що не мають документів, лише водій представив водійське посвідчення.

На вимогу правоохоронців вийти із машини та оглянути автомобіль на можливу наявність зброї чи інших заборонених предметів, невідомі особи навідріз відмовилися та зачинилися в автомобілі.

Незважаючи на явну непокору вимогам правоохоронців з боку пасажирів, міліціонери прийняли рішення не застосовувати силу, проте заблокували автомобіль та взяли його під охорону.

Станом на 7:00 невідомі особи й досі відмовляються вийти з авто, незважаючи на кількаразові вимоги зі сторони міліціонерів. На місце інциденту виїхали депутати Ковельської районної та міської рад від партії «Батьківщина» та «Фронту Змін».

Ближче до ранку на місце пригоди почали сходитися активісти партії «Батьківщина». Вони вважають, що міліціонери, можуть відпустити затриманих, адже є підозри, що вони є колишніми правоохоронцями.

Тому для того, щоб цього не сталося біля автомобіля цілу ніч чергували активісти «Батьківщини» та журналісти. На ранок тут було розбито невеличке наметове містечко, в якому перебуває близько 20 активістів партії. Вони не заважають роботі правоохоронців, проте слідкують аби ті не відпустили чоловіків з білого авто.

Нагадаємо, щонайменше двічі у цьому році депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь як мінімум двічі заявляв, що за ним слідкували «невідомі особи» з фотоапаратом і відеокамерою. Так, у квітні Гузь поширив інформацію, що під час передвиборчого туру по Волині за представниками «Фронту змін» слідкували невідомі люди. те ж він стверджував у червні: мовляв коли у Ратному відбулася акція «Геть молочну мафію!», за Гузем слідкували «невідомі особи» з фотоапаратом і відеокамерою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурний піар гузя. Може в нього параноя? За іншими кандидатами від опозиції ніхто не слідкує, а за ним постійно, бред.
Відповісти
Параноя прогресує.Остаточне одужання очікується після всіх судів, які розпочне Гузь після того як пролетить як фанера над парижем.
Відповісти
У Гузя манія переслідування. З таким діагнозом треба лікуватися, а не у Верховну Раду балотуватися.
Відповісти
Може хоч нарешті щелепу йому зламають?
Відповісти
Очень хочу, что бы выиграл выборы Гузь.
Чем больше в ВР подобных идиотов -тем быстрее навернется УкрАЙона.
Чем хуже-тем лучше.
Відповісти
Побачите після виборів чому слідкували тільки за Гузьом. Його бояться бо він виграє вибори
Відповісти
А, оНо тАКи-Да!!!
А, оНо-поЛИшук.
иЛи даже полИСЧук?
Відповісти
може, там в машині Караванівський стрілок, тому й не виходить?
Відповісти
А ви хворіїте шановний! :)
Відповісти
Просто всі кого він не знае "невідомі", чувак реально каже правду! :)
Народ не ходіть біля Гузя ті кого він не знае, і не їздіть, і на зустрічі не приходьте, бо здасть в міліцію!!!
Відповісти
Чим більше слідкують -- тим більше бздять Гузя . отож , гузь цілком прохідний кандидат . Скільки вже шлунком можете голосувати , бидлюки?
Відповісти
Вам не шановний апаратчик гузя я не раджу називати нас народ бидлюками і не провокуте, а то відчуєте нашу "підтрику".
Відповісти
ігор молодець тримайся !!! ти переможеш!!!зло буде покаране,


Відповісти
Останні новини
На Волині дід обікрав діда
22 жовтень, 2012, 09:20
Гузь зловив «хвоста». ФОТО
22 жовтень, 2012, 09:01