Через ПриватБанк комуналку можна оплатити з дому*

Через ПриватБанк комуналку можна оплатити  з дому*
Волинян активно почали використовувати інтернет-банкінг Приват24 і оплачувати в ньому за комуналку.

Витрачати час, щоб завітати до найближчого відділення пошти чи банку, або ж кошти на проїзд у міському транспорті, а ще очікувати в довгих чергах - волиняни вже не хочуть.

Регулярні комунальні платежі тепер оплачують безпроблемно. Автоматична оплата комунальних рахунків: вода, газ та інші послуг, доступна всім, хто під’єднаний до мережі Інтернет і користується Приват24. Процес оплати триває декілька хвилин.

Увесь банк може бути і в смартфоні. Мобільний додаток Приват24 - дозволяє кожному здійснювати будь-які фінансові операції мобільно й комфортно – незалежно від місця знаходження та часу доби. Він допомагає шукати або створювати шаблони оплат, слідкувати за заборгованістю, мати електронний архів платежів, оплачувати вдома, на роботі та навіть у транспорті без черг і витрат часу. Приват24 дозволяє бути мобільнішим та впевнено “крокувати” разом зі світовими банківськими тенденціями.

Нові інформаційно-комунікаційні технології спричинили революційні зміни в сфері медіа. Інтернет-мережа щохвилини стає доступнішою, відповідно - зростає кількість користувачів інтернет-банкінгу. За інформацією українських аналітиків, кількість абонентів мережі Інтернет наприкінці вересня 2016-го року становила майже 16 мільйонів осіб.

Забезпеченість населення Інтернет послугами у розрахунку на 100 жителів в Україні становить майже 40.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.