Чиновники думають, як зігріти «білий дім» у Луцьку

Чиновники думають, як зігріти «білий дім» у Луцьку
У Волинській ОДА вкотре говорили про вирішення проблеми надто низької температури в адміністративному приміщенні.

Про це йшлося під час засідання антикризового енергетичного штабу області, - пише Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що 10 січня під час оперативної наради голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив управлінню ЖКГ ОДА провести перевірку всіх приміщень, вимірявши температуру батарей. Тож сьогодні, 12 січня, перший віце-губернатор Олександр Степанцов поцікавився процесом вирішення ситуації, що склалася.

Начальник управління ЖКГ ОДА Андрій Пиріг повідомив, що будівлю адміністрації обстежили спільно з працівниками «Луцьктепла». Учора ж, 11 січня, обстежили стан усіх теплових камер навколо й виявили певне розбалансування гідравлічної системи.

«Є підозра на заміну «засувки» і інші питання, але я думаю, що рішення будуть прийняті найближчим часом. Ситуація неординарна. Сусідні будинки повмикали індивідуальні теплові пункти, а «Луцьктепло» не було готове до такої ситуації», – пояснив Пиріг.

Натомість Олександр Степанцов наголосив на тому, що варто проінформувати Володимира Гунчика про заходи, які вже вжиті, та які планують здійснити задля вирішення проблеми.

«Підготуємо довідку», – відповів на це Андрій Пиріг.

Нагадаємо, голова ОДА Володимир Гунчик 10 січня обурився холодними батареями в адмінбудівлі. Він вимагав від очільника облради Ігоря Палиці дати оцінку роботі керівництва КП «Управління будинком Волинської обласної ради».

Натомість виконувач обов’язків начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» Віктор Талашко заявив, що нарікання Гунчика на безвідповідальність в роботі комунальної установи при забезпеченні споруди теплом – безпідставні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
велика біда. а те, що у школах діти мерзнуть через виставлені владою недосяжні ліміти нормально. головне- щоб дупи служителів закону в теплі відсиджувалися. позор і ганьба
Відповісти
Останні новини
Чиновники думають, як зігріти «білий дім» у Луцьку
12 січень, 2017, 14:34
На Волині замерз чоловік
12 січень, 2017, 14:26