ПриватБанк відкрив нові відділення на Франківщині*

ПриватБанк відкрив нові відділення на Франківщині*
У великому спальному мікрорайоні Івано-Франківська розпочало роботу нове відділення ПриватБанку, яке облаштоване у сучастному “відкритому” форматі обслуговування.

Замість звичайних комп’ютерів у відділенні клієнтів обслуговують за допомогою планшетів, що дозволяє виконувати операції швидше та значно зменшує черги.

“Планшет облаштований усіма мобільними додатками ПриватБанку, за допомогою яких працівники банку можуть надавати клієнтам різні послуги – від оформлення карток, депозитів, страховок до купівлі залізничних квитків, квитків на літак чи автобус, – говорить керівник відділення “Пасічна” Галина Городецька. – Клієнти мають змогу безпосередньо знаходитись біля працівника банку, спілкуватися з ним та стежити за кожним його кроком у виконанні операції”.

Така наглядність операцій допомагає клієнтам і самим навчитись проводити платежі через термінали та Приват24. Враховуючи мобільність планшетів, за бажанням клієнти пробують самостійно здійснювати окремі операції у додатках ПриватБанку.

У будь-якому відділені ПриватБанку на мобільний телефон клієнта можна завантажити і налаштувати додатки для платежів ПриватБанку і навчитись ними користуватись.

Відділення “Пасічна” - це 68 відділення ПриватБанку в Івано-Франківській області. На сьогоднішній день в області працюють 212 банкоматів і 346 терміналів самообслуговування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк відкрив нові відділення на Франківщині*
12 січень, 2017, 23:00