У Луцьку обурені заявою «укропівця» про те, що «місце Бандери в схроні»

У Луцьку обурені заявою «укропівця» про те, що «місце Бандери в схроні»
У Луцьку в соцмережах висловлюють обурення тим, що укропівці не підтримали виділення грошей на пам'ятник Степану Бандері.

Під час обговорення керівник фракції "Укропу" Ігор Поліщук пояснив, що питання місця розташування та способу фінансування зведення пам'ятника потребують додаткового обговорення, тому не потрібно поспішати та виділяти гроші.

Однак додаткових емоцій в дискусії додали слова депутата з фракції "Укроп" Олександра Кравченка, який виступив проти встановлення пам'ятник на площі перед РАЦСом, а потім додав, що "місце йому в схроні і щоб всі боялися".

На це бурхливо реагують луцькі свободівці:

- голова луцької "Свободи" Микола Федік написав у Facebook: "Позиція фракції "Укропу" у Луцькій міській раді щодо пам'ятника Степану Бандері наступна: "місце Бандери в схроні". Що скажеш? Патріоти..."

- депутат від "Свободи" Богдан Богонос висловив таку думку: "Сама "патріотична" фракція укроп у ЛМР каже, що памятник Бандері має бути у "схроні". Ну-ну. Поляків - бояться, Бандеру - бояться. Звикли зігнути голову і працювати на панів-завойовників. З такими "патріотами" і ворогів не потрібно".

- активіст-свободівець Андрій Білан написав: "В черговий раз свою гнилу і фальшиву суть продемонстрували псевдонаціоналіст Павло Данильчук та псевдопатріоти "Укропівці" на чолі з Ігор Поліщук... Більшість з них перед кожними виборами говорять про націоналізм та патріотизм. А фактично ці манкурти намагаються жити за рахунок націоналізму та патріотизму, а мали б жити заради цих цінностей".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підтримую, бо біля РАЦСу - точно не місце
Відповісти
"ОБУРЕНИМ" НЕОБХІДНО ВИЙТИ під МіськРАДУ,показати скільки їх є,чого не можуть самотужки назбирати грошей а вимагають їх з людських податків...
Відповісти
Посварились для лохів,випили по чарчині і розійшлись "рішать дела".Які ви дурні"земляки" і вірите у ці байки і у ці "дурні"дискусії про якісь цінності для цих бездарів,які не розуміються на елементарних речах управління і тим паче на історії.Факультет СНУ-"взлет-посадка"і все.Це обмежені створіння,які на жаль ми з вами наділяємо повноваженнями,прикро і болісно за цю країну,багатостраждальну і героїчну.
Відповісти
запахи "плісняви від націоналізму"! Кілька упоротих тиснуть на всіх. Досить. Наскакались.
Відповісти
Не згідний з укропівцями!!! Місце бандери не у схроні, а на смітнику!!!
Відповісти
Нічого дивного не бачу.Давно знаю,що укроп -це не патріоти,а проект Коломойського.
Відповісти
ПАЛИЦІ ПОСТАВТЕ ПАМЯТНИК
Відповісти
Свобода - найбільш продажна партія. Ще мають совість вякати.
Відповісти
Это хочет, то хай у себе дома ставить. Ото ж знайшли нагальне невідкладне питання. Ще й місце підходяще )))))
Відповісти
Памятнику не місце перед РАЦСом - це точно. А для побудови памятника потрібно збирати кошти всім миром. Бажаючі -вперед. А мене спитали, чи хочу я за свої податки цей памятник? Меценати, члени партій та інші бажаючі починайте збирати гроші. Тоді це буде дійсно памятник від народу, а не за кошти бюджету.
Відповісти
Правильно. Але треба додати до цього, що "Свобода" так само фінансується Коломойським. Цей хитрий жидяра завжди розкладає яйця в різні корзини, щоб потім маніпулювати ними на свій розсуд, залежно від політичної конюнктури. В Україні, як це не прикро, немає поки що жодної партії, яка б змогла пройти барєр 5% без фінансування олігархами. Навіть "Громадянська позиція" А. Гриценка, яка користується повагою серед справжніх патріотів, не набирає більше 3%. Причина єдина - відсутність коштів олігархів.
Відповісти
Хто хоче нехай назбирае грошей і тоді стввить якщо дозволять.Я не хочу як поатник податків щоб і гривня була взята на цей памятник з моїх податків.Рухівці вже так нагавкали багато і ворожнечі наробили між людьми.Бандера не герой.А щодо депутатів то хто як хоче так голосуе.І правильно що не підтримали.
Відповісти
"свобода" - ще той проект... для виду возмущаються
Відповісти
А , яким місцем Бендера до Луцька, тим більше навпроти РАГСУ. Молодіята мають дивитись в світле майбутнє при виході з нього , а не в чиюсь , навіть патріотичну дупу.
Відповісти
Рагулі ваша думка нікого не хвилює, за вас все виришить інтелегенція, тому що ви погано вчились в школі, просрали своє майбутнє і навіть не знаєте героїв своєї країни. Ганьба!
Відповісти
Треба поставити біля Директорії.. Слабо ?
Відповісти
Ставити пам'ятник дуже суперечливій особистості Бандері в Луцьку означає сіяти ворожнечу поміж волинянами. Бо на Волині ще багато дітей, внуків і правнуків тих, хто безневинно загинув від рук бандерівців. Вже не кажучи про те, що Бандера, як політик, нікудишній, що підтверджується плачевними результатами його політики для України, не кажучи вже про те, що багато його вчинків прямо підпадають під злочини за статтею "тероризм". Сьогодні Україні потрібні герої, які не сіють розбрат серед народу, а згуртовують його.
Відповісти
то хто придумав бандера чи путин з яником
Відповісти
Придумал Отто Вехтер, утвердил Генрих Гимлер в 1943 году. Бандера же сидел в Загсенхаузене 42 по 44-й. Впрочем, ватники они такие ватники. "Скрепная духовность" им уже давно заменила и мозг и совесть.
Відповісти
http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/756
Відповісти
Я проти встановлення будь яких памятників Бандері. Назва статті неправильна. Назва повинна була бути такого змісту: "Лучани проти встановлення памятників Степану Бандері".
Не потрібно видавати бажане за дійсне!!!
Дуже часто ЗМІ неправдиво висвітлюють настрої суспільства, це вже дуже добре кидається в очі.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обурені заявою «укропівця» про те, що «місце Бандери в схроні»
12 січень, 2017, 18:26