Тетяна Єремеєва: Питання пам'ятника Бандері - не для дискусій

Тетяна Єремеєва: Питання пам'ятника Бандері - не для дискусій
Тетяна Єремеєва розкритикувала обранців луцької громади за те, що ті не підтримали виділення грошей на зведення пам'ятника Степану Бандері.

Про це вона написала в Facebook.

Нагадаємо, 12 січня депутати не підтримали виділення 350 тисяч гривень на спорудження пам’ятника Степану Бандері біля РАЦСу. А окремі слова депутатів від "Укропу" обурили луцьких свободівців.

Своє здивування таким рішення міськради висловила й Тетяна Єремеєва. Публікуємо її допис у повному обсязі:


От москалики ви депутати! Вам тільки візерунки на Бім-Бомі та новорічні гірлянди на проспекті Волі обговорювати. Питання пам'ятнику - взагалі не для дискусій.

Ми маємо велику честь, що саме на Волині зародилось УПА. Луцьк, як адміністративний центр, зобов'язаний мати пам'ятник, людині яка уособлює своєю постаттю рух України до Незалежності.

Нагадую, що феномен Євромайдану, який продемонстрував високий рівень самоорганізованості, патріотизму та згуртованості, і який привів нас до перемоги, це тільки завдячуючи тим молекулам ДНК визвольної боротьби тісно вплетеної в структуру гена кожного Українця.

Ви, як депутати, повинні усвідомлювати рівень відповідальності та сприяти підвищенню рівня патріотичного виховання несвідомих лучан. До речі, наш центральний проспект у Луцьку і носить назву "Волі", бо Воля і Незалежність є основні чесноти вільних людей. А "мати всіх за рабів" - це завдання диктаторських режимів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красивая и умная женщина.
Відповісти
тим більше захоплююся: яка Таня прекрасна жінка.
Відповісти
Позиція гідна поваги!! Краще не скажеш.Слава Україні!!!
Відповісти
відкрийте вочки! Дорогі нам речі вами, і такими як ви, перетворені в сувенірність, нєзалєжалость, соборованість, злучку та інші пустопорожні звуки. Тіштеся своїми генами, бо більше немає чим...
Відповісти
Вважаю спорудження пам'ятників доцільно робити не за кошт держави, а за кошти окремих людей, які дуже цього хочуть.
Відповісти
Шановна пані Тетяна уважно читайте виступи депутатів мова йде не про заборону фінансування і будівництво памятника а про місце розташування і його параметри в плані величини як колись будували леніна А якщо Ви така патріотка то є можливість виділити власні кошти як це зробили Палиця і Покровський
Відповісти
УКРОП - єврейська бізнесорганізація То про який памятник БАНДЕРІ може бути мова Вивчайте історію Вони і Богдану Хмельницькому ніколи не погодяться поставити памятник
Відповісти
А скільки грошей здали на памьятник "обурені" ?Чому повинні платити люди яким бендера по барабану?
Відповісти
Останні новини
Тетяна Єремеєва: Питання пам'ятника Бандері - не для дискусій
12 січень, 2017, 23:31