ПриватБанк робить зимовий відпочинок доступнішим*

ПриватБанк робить зимовий відпочинок доступнішим*
Покращити здоров’я, одержати масу позитивних емоцій і велику дозу адреналіну допомагають сервіс ПриватБанку “Оплата частинами” та бутік №233 із символічною назвою “ЕКСТРИМ”, що в ТЦ “Ювант” у місті Луцьку.

Тут можна можна купити жилети, куртки, балаклави, рукавиці, термобілизну, футболки, штани, шкарпетки, шапки, реглани, словом, усе що потрібно для зимового відпочинку. Товари відомих марок - Freever, Killtec, WHS, Viking Sport Prpgression. Ціни приємно здивують, а головне- весь асортимент аксесуарів для лижного спорту та гірськолижні костюми можна придбати до 4 платежів завдяки вигідному сервісу ПриватБанку “Оплата частинами”.

“Умови цієї програми вигідні:миттєве оформлення, покупка лишень за 30 секунд, не потрібно жодних документів, нема комісії або ж вона мінімальна.

“Оплата частинами” - один із трьох видів розстрочки, який на сьогодні пропонує своїм клієнтам ПриватБанк. Цей сервіс також працює в інтернет-магазинах.Там можна оформити покупку товару в розстрочку цілодобово, коли є час і бажання, - розповідає керівник напрямку “Оплата частинами” Північно-Західного РУ ПриватБанку Ольга Загребельна,- сервіс до вподоби і клієнтам, і нашим партнерам програми, зокрема нещодавно до мережі приєднався й бутік “ЕКСТРИМ”, тож лучани мають можливість скористатись вигідними пропозиціями і подбати про власне здоров’я та активний відпочинок.”

Головна особливість програми “Оплата частинами” - відсутність жодних комісій. А ще можна достроково виплатити за товар згідно з договором. Дізнатися доступний ліміт за сервісом “Оплата частинами” можна надіславши SMS із текстом chast на номер 10060 або подивитися на сайті pb.ua/chast, або заповнити форму online.

Сервіс “Оплата частинами” у звичайних та інтернет-магазинах дозволяє до 24 місяців без комісій і переплат за товари розраховуватися певними частинами. Для цього потрібно безплатно оформити картку “Універсальна”. Також «Оплата частинами» доступна власникам картки «Універсальна Gold», елітних карток для VIP-клієнтів (Platinum, Infinite, World Signia/Elite). Кожні 30 днів з моменту покупки з картки знімається сума щомісячного платежу.
Магазинів-партнерів у сервісу “Оплата частинами” майже 100 000 в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оплата частами не спасает от растущего долга. Взял деньги? - всё равно ты должен отдать. Наблюдаем один из способов "выдуривания" денег у граждан.
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк робить зимовий відпочинок доступнішим*
13 січень, 2017, 10:20