Опублікували тарифи на міжміські перевезення на Волині

Опублікували тарифи на міжміські перевезення на Волині
На Волині подорожчав проїзд міжміськими маршрутами.

Перелік нових тарифів, введених перевізниками станом на 10 січня, опублікувало видання Конкурент.

Отож, за автобус «Ковель – Луцьк», який належить ТзДВ «Ковельське АТП» доведеться заплатити 49 гривень. Дешевше заїхати від Ковеля до Луцька пропонує перевізник Нагорник, а саме – 45 гривень. Проїзд у автобусі «Ковель – Нововолинськ» обійдеться 40 гривень,а в «Ковель-Горохів» – 75.

«Луцьк-Нововолинськ» тепер коштує 60-64 гривні, залежно від перевізника. «Луцьк-Ратне» – 77 гривень.

Видання нагадує, що ціни перевізники піднімають самостійно без погодження з органами влади, обгрунтовуючи економічну складову. Серед причин вони називали подорожчання пального, підвищення податків та дорогі запчастини.

Повний перелік тарифів:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які там до біса ціни на дизпаливо. Що ви говорити ціни не обгрунтовані що зочуть те і роблять дешевше автомобілем іздити чим тими здрипками що курсують по області холодні замерзлі... Стид і срам Вам перевізники Ганьба...
Відповісти
От би той В.ГУНЧИК проїхав в автобусі Луцьк-Озеряни де водій (Іванко) так накурює що можна сокиру вішати на дим, а ще може пивко попивати підчас руху і за дорогу бере як з кого дивлячись хто як одітий, в якому автобусі неїдеш немає вивішено тарифіф водії скільки хочуть стільки і кажуть щоб їм платити.
Відповісти
Піднімають ціни на проїзд ну ніхто із перевізників умови не покращує для людей (приклад спринтера чи лт, такі що пасажирам немає можливості сидіти зручно бо місць чим більше роблять, а ноги ледь влазять, еталони всі старі і половина в жахливому стані всередині грязні і дує із всіх сторін), за що платити такі гроші? А скільки беруть стоячих людей? Що стоячі на сидячих вилазять, а шофера чим більше пакують них, бо хочуть чим більше заробити. Зробіть належні умови для пасажирів, а потім піднімайте, а не возіть людей,як якусь худобу((((.
Відповісти
Останні новини
Опублікували тарифи на міжміські перевезення на Волині
13 січень, 2017, 13:00