Волинські рятувальники витягли із заметів 11 авто

Волинські рятувальники витягли із заметів 11 авто
Зі снігових заметів у межах волинської області рятувальники за добу витягли 11 автомобілів.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Зокрема 12 січня о 09:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Луцьку у сніговий замет потрапив вантажний бус. На місце пригоди прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які за допомогою буксиру вального тросу витягли автомобіль на проїжджу частину.

О 11:55 в селі Лучичі Ратнівського району у в’язкому ґрунті забуксував трактор. Для виконання аварійно-рятувальних робіт прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №14, які за допомогою лебідки витягнули трактор на безпечну ділянку дороги.

О 15:15 у Ківерцях у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль. На допомогу прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №6, які за допомогою буксируваного троса витягли авто на дорогу.

Також у Луцьку на вулиці Володимирській працівниками Державної пожежно-рятувальної частини №2 здійснено буксирування карети швидкої допомоги, в якій перебували троє працівників невідкладної медичної допомоги.

Поблизу села Новосілки Володимир-Волинського району працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 відбуксирували вантажний автомобіль із засніженої дороги на узбіччя.

О 18:34 поблизу села Тудорковичі Львівської області співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинськ за допомогою тросу витягли мікроавтобус на узбіччя дороги, який втрапив у кювет.

Також о 19:35 на трасі Володимир-Волинський – Красностав через погіршення погодних умов легковий автомобіль втрапив у замет, вибуксирували його на проїжджу частину працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимир-Волинський.

О 23:54 у кюветі опинився й легковик у Луцьку на вулиці Яровиця. На допомогу прибули співробітники частини спеціальної пожежної техніки, які за допомогою буксируваного троса витягли авто на безпечну ділянку дороги.

13 січня о 02:30 із снігового замету у селі Липини Луцького району працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька відбуксирували легковий автомобіль.

О 04:05 біля села Коцюри Любомльського району через ожеледицю на дорозі заїхав у кювет легковий автомобіль, дістали транспорт за допомогою тросу співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Любомля.

Того ж дня о 05:50 поблизу села Переспа Рожищенського району у кювет потрапив бус. Рятувальники міста Рожище вивільнили авто на безпечну ділянку дороги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники витягли із заметів 11 авто
13 січень, 2017, 10:53