У Луцьку патрульні врятували від смерті бездомного

У Луцьку патрульні врятували від смерті бездомного
Патрульним поліцейським Луцька надійшов виклик від мешканців міста про те, що в їхньому хліві другий день поспіль ночує невідомий.

Коли патрульні прибули на місце, вони виявили чоловіка без постійного місця проживання, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Поспілкувавшись із ним, правоохоронці з’ясували, що у чоловіка вкрали документи уже дуже давно і йому немає де жити. Крім того, тільки 3 дні тому його виписали з лікарні, де ампутували пальці на ногах.

Також виявилося, що його співмешканка переїхала у Ківерці, і де шукати її він не знав. От і знайшов хлів, де його і виявили патрульні. Щоб чоловік не замерз на смерть, поліцейські вирішили відвезти його у церкву «Фіміам», де працює пункт обігріву та реабілітаційний центр.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от всі говорять штунди а чогось до попів не повезли
Відповісти
до штундів повезли а чого до попів не повезли бо попам не дотого в них зара сезон бабло заробляють колядують своїми ангельскими голосочками
Відповісти
Хай живби чоловік в відділі поліції на Набережній там багато площі а то витягли з сарая і спихнули віруючим, а де факт спасіння, обігрів, яйко, млеко, свєжий булька, подарунки, і селфі?
Відповісти
А як взнати того чоловіка якщо в нього закрите лице і невписали його ім'я.
Відповісти