Волинську молодь запрошують на безплатні курси самооборони

Волинську молодь запрошують на безплатні курси самооборони
Для волинської молоді у Луцьку організовували безкоштовну «Школу самозахисту».

Про це повідомила прес-секретар СГО «Молодіжна Платформа» Юлія Стасюк.

Проект «Школа самозахисту» підготували ВО МГО «Айкі» спільно з СГО «Молодіжна Платформа» за підтримки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. За словами організаторів, рівень злочинності в Україні, та у Луцьку, зокрема, дуже високий і жертвами злочинних нападів часто стає молодь віком від 16 до 24 років.

У рамках школи з 19-го жовтня ВО МГО «Айкі» та СГО «Молодіжна Платформа» почали проводити перші зустрічі зі студентами СНУ імені Лесі Українки, під час яких розповідатимуть про самозахист та майбутнє навчання. Ініціатори школи переконують, що кожна людина повинна знати як правильно себе захистити.

Програма навчання у «Школі самооборони» складатиметься із двох частин: теоретичної та практичної. Насамперед, учасникам будуть розповідати про психологію самооборони, та інші теоретичні знання, які важливі для самозахисту. Практична частина ж включатиме в себе навчання бойових прийомів, котрі потрібно застосовувати у разі небезпечної ситуації, щоб захистити себе.

Перший семінар із самооборони відбудеться уже в кінці наступного тижня. Дізнатись деталі можна за телефоном (063) 84 27 107.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинську молодь запрошують на безплатні курси самооборони
22 жовтень, 2012, 13:38