У машині переслідувачів Гузя знайшли гриби і листівки Івахіва

У машині переслідувачів Гузя знайшли гриби і листівки Івахіва
Чоловіки, які, на думку кандидата в народні депутати Ігоря Гузя, переслідували його, стверджують, що просто їхали додому після того, як назбирали грибів у лісах Старовижівщини.

Про це повідомила керівник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинські області Оксана Блищик.

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 22 жовтня, кандидат в народні депутати у мажоритарному окрузі № 21 Ігор Гузь помітив, що за ним їде автомобіль білого кольору. Він запідозрив, що люди в авто його переслідують, і викликав міліцію. Прихильники Гузя поблизу його депутатської приймальні у Ковелі заблокували авто, не даючи можливості йому виїхати.

Як повідомила Оксана Блищик, дійсно, вночі у Ковельський міськвідділ міліції звернувся Ігор Гузь і заявив, що його переслідує машина білого кольору.

«Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановили, що в автомобілі перебуває троє чоловіків. Авто оточили прихильники Ігоря Гузя, заблокувавши його. Оскільки Ігор Гузь стверджував, що міліція може необ’єктивно провести огляд авто, у якому, з його слів, може бути навіть зброя, вирішили чекати ранку і провести огляд автомобіля, у світлу пору доби», - розповіла Оксана Блищик.

Коли розвиднілося, міліція в присутності понятих і самого Гузя, з дозволу водія автомобіля, оглянула авто. Як повідомила, Оксана Блищик, в автомобілі знайшли, зокрема, невелику кількість листівок з агітацією кандидата в народні депутати Степана Івахіва, а також два пакети зі свіжозібраними грибами. Зброї, чи інших предметів, заборонених для зберігання чи перевезення, у машині не знайшли.

«Чоловіки пояснили, що вони збирали гриби в одному з лісів Старовижіського району. А листівки з агітацією вони, мовляв, взяли в одному з агітнаметів у Ковелі», - повідомила керівник прес-служби облуправління МВС.

Люди стверджували, що просто їхали додому у Луцьк, і зупинилися перепочити. Саме тоді їх машину і заблокували, почавши звинувачувати у переслідуванні.

«Наразі проводиться подальша дослідча перевірка після того буде прийняте рішення про те, чи є підстави порушувати кримінальну справу» - повідомила Оксана Блищик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоун!
Відповісти
Шкода Гузя. Хороший хлопець. Це була, певно, провокація проти нього.
Відповісти
не, ну це реально повна маячня))
ну по перше, що кримінального в тому, що машина іздить за його машиною? ні перешкоджань, ні погроз, ні порушення громадського порядку - що власне їм можна пред*явити?
а от дії Гузя - це завідомо неправдиве повідомлення про злочин!
хлопці - грибники, із стійким партійним переконанням, але це не кримінальний злочин))
а міліції зігнали!!!
гузь, мабуть, казав черговому, що йому кінець буде, який достойний благородної птиці - яблуко у дупі. то вони приїхали подивитись.
Відповісти
Мені, м'ягко кажучи "на...ти" на тих "Гузів", але цікаво наступне по-перше чому ті грибники їхали в ночі з грибів, по-друге - чому вони не викликали ( "грибники" ) міліцію, за те що їх заблокували, і якого милого вони сиділи в машині цілу ніч! P.S. а "кримінальне" в тому, що ніхто не має права ( крім "органів") вести стеження, переслідувати, і за це є стаття. І цікаво, щоб зробили Ви якщо за Вами їздила машина?
Відповісти
питання: І цікаво, щоб зробили Ви якщо за Вами їздила машина?
відповідь: пересів би на ровер і поїхав полем, лісом і т.д. або у транспорт загального користування - наприклад, рейсовий автобус. хай стежать!
а по друге, те що за ним ніби стежать - сказав гузь (а не правоохоронці чи суд), може йому вночі і привиднілось?!
хлопці зібрали грибів, як годиться посиділи, випили, а тут - трах бах - гузь, менти, а водій напідпитку! що робити?
закритись і почекати, коли алкоголь вийде - а тоді, прошу, будь-ласка, шукайте, те чого нема.
думайте, шановний, думайте)
Відповісти
А ви як думаєте,що (на 5 з верху фото) капітан чи то лейтенант старший запаковує у пакет для речових доказів????? Так може і "привиднілось" йому, на те він і викликав міліцію, щоб ті в свою чергу перевірили! До чого алкоголь, якщо приїхали ППС, а не ДАЇ (ну, пяний, да за кермом, так не їду а стою, відсипаюсь, і все)??? То за вашими словами, якщо є підозра в скоєні злочину то НЕ ВАРТО викликати міліцію? Судячи з вашого "логічного" мислення - Ви саме та людина яка бачить якесь порушення (когось б'ють,ДТП, і т.д.) стоїть дивиться зі словами "Моя хата з краю, я нічого не знаю" ))) Так ви тепер і думайте!))) P.S. І ще одне: як можна їздити по лісах в Старовижівському районі,щоб машина залишилась така чичтенька?
Відповісти
звідки мені знати, що капітан чи то лейтенант старший запаковує у пакет для речових доказів? може свої брудні труси, може гриб занесений в червону книгу, може бутерброд вчорашній - його питай! я аналізую тільки те, що прочитав і на фото бачу.
а ППС приїхало - бо викликали саме ЇХ, а не ДАІ, бо по номеру 102 виїзжає наряд ППС, якщо це повідомлення про ДТП, тоді вони передадуть інфу на чергового ДАІ. а в цілому, я просто уявляю, як гусь в мегафон кричав у телефон черговому 102, як йму страшно і "спасіте скорєє".
про моє логічне мислення не вам судити. проти незаконних дій різних державних органів в мене виграно два десятки судів.

P.S. І ще одне: як можна їздити по лісах в Старовижівському районі,щоб машина залишилась така чистенька?
відповідаю: по-перше, акуратно, по-друге, якщо ви колись їздили за грибами, то не по лісі машиною.
всі нормальні люди лишають авто на узбіччі та до лісу йдуть пішки.
дякую, що переймаєтесь моїми коментами)
Відповісти
Напевне ви не бували в Старовижівському районі і небачили які там дороги! А за ППС я в курсі, це я вам писав на рахунок того, що ви казали, що вони сиділи пяні!
Відповісти
а дорогі пагані тільки в Старовижівському районі?
бачив різні дороги і різними їздив і у різних районах. ви з луцька на червоноград через радехів проїдьтеся і дороги у Старовижівському районі вам здадуться автобамом.
на рахунок ППС. от якраз п*яним хлопцям сидіти та розбиратись, які то приїхали ДАІ чи ППС, бачуть, що менти і краще не вилазити. он в луцьку один на набережній тоже спочатку в машині закрився, а потім через 2 години до ментів вийшов (всього навсього поліса страхування не мав), так вони йому руки заламали і непокору приписали, суд був, покарання отримав! а тут ніч, ідіот з мегафоном - я би тоже в машині закрився.

Відповісти
А чому ж міліція цілу ніч блокувала цих людей, якщо це просто грибники?
Відповісти
Тому що, хтось складав в той час відмазку для підозрюючих!
Результат цієї вистави був очевидним з самого початку!
Відповісти
Гузь з мегафоном, мнимі перслідувачі, міліція, шуміха, нерозберіха - цирк на дроті! Такого клоуна ще треба пошукати. На рівному місці вміє пропіаритися.
Відповісти
Тепер за те, що гусь протримав ніч людей, треба відкривати кримінальну справу. Провчити, щоб з гуся піря летіло аж в сусідній двір.
Відповісти
ТойХтоПройшовКрізьВогонь Сьогодні, 14:45
Шкода Гузя. Хороший хлопець. Це була, певно, провокація проти нього.

Та НЕВЖЕ? ТАКИЙ БІДНИЙ.... АЯЯЙ...
КЛОУН він і ще хтось, але не варто писати оскільки відмодерують пост, ось і все...
Відповісти
то вже всім гемор, а що там Луцький Беркут з командиром робить.... щось не зрозуміло????
Відповісти
Оце так і продуманий Гусь (...Гузь)! Оце так собі Пі Ар акцію влаштував! Цікаво скільки це йому коштувало?
Відповісти
А жінки тих грибніків думали шо хлопці по хвойдам пошлялись,,,
Відповісти
Чому клоун ???
якщо ті хлопці прості грибники - то чому не вийшли до працівників міліції? відразу все стало би ясно. А так вони просто чекали інструкцій, і дочекались, навіть заяву накатали на Гузя, ще й їх "жони" понакатували (ніби Гузь перешкоджав чоловікам добратись додому - ось це- да, цирк), чи може хочете сказати що вони всі трьох синхронно побігли катати заяви ? просто так ?.
А грибів по ковельській трасі продається "нємєрянно", там певно і прикупили.
Так що просто провокація, на яку Гузь повівся. Або "братки" Івахіва просто спостерігали, як проводить свою агітацію Гузь. Аби чого доброго не споганив славне і’мя їх пахана.

Ось роботи вже потім з цього всього показуху, Ігорю явно не потрібно було :)
Відповісти
шкода не видно морди тих "грибників"
Відповісти
того й сиділи смиренно до ранку, щоб морд ніхто не впізнав
Відповісти
Це не Гузь, а справжній ГуСЬ!!!
Відповісти
Уявив ситуацію!
Їду автомобілем в село до батьків, як зазвичай напхав в багажник макулатури (після виборів її вистачає). Тут тебе блокують, викликають міліцію, знаходять агітацію... і все в'язниця? Гузь - клоун!
Відповісти
Сейчас, ага, вот с этой строчки
Советовать
Тебе я не берусь,
Но едет вам, я это знаю точно
Известный хулиган
По кличке Гусь!
- Гусь!
- Гусь!?
- Гусь!
- Гусь?!
- Он в детской комнате милиции
на днях поставлен на учет.
- Вот это гусь!
- Вот это птица!
- Зачем он нам! На кой он черт!
Відповісти
Штабісти, досить вигороджувати своїх колег! Стеження було. 3 здоровенних "лоби" всю ніч не хотіли виходити з автомобіля, а лише видзвонювали до начальства. Чому не вийшли? Цей автомобіль неодноразово був помічений на зустрічах Гузя, біля його квартири та біля офісу. Співдадіння? Друзі, якби за вами по ночах їздили такі "бички" з бандитськими фізіями, якої ви б тоді заспівали?
Відповісти
до олекси...
Ми не гузі, за нами не їздили б)))
Відповісти
Хлопці,як мені сказав знайомий міліціонер,"невелика кількість листівок",це майже 100 штук.Цікаво,де вони ці листівки знайшли?Напевно в лісі на деревах,коли збирали гриби:)))Те шо то люди Івахіва можете навіть не сумніватися.Міліції строго-настрого заборонили до них застосовувати силу.Хоча тут явна непокора працівникам міліції.Попробуйте ви на вимогу міліціонера не вийти з машини,побачите шо тоді буде:)
Відповісти
Виламали б двері й зі скрученими руками потягли б до відділку, попутно застосовуючи навички справжнього українського правосуддя.
Відповісти
на підставі чого виламали би двері? авто - це приватна власність і вдертись до нього можна лише у конкретних випадках, передбачених чітко в законі!
чи були законні підстави? є факт вчинення злочину чи підготовки до вчинення? що саме вчинили особи? ніби слідкували? це припущення гузя, і не більше.
Відповісти
Та зрозуміло що їздили за ним з іншого Штабу. Хотіли підловити на чомусь, зробити фото компроментуюче. Але який у цьому кримінал? Якщо ти чистий то знаєш що ніц не трапиться. а якщо є грішок то цикотно!
Береш участь у виборах повинен це розуміти.
Так що ось так.
Відповісти
Гузь клоун. Шкода тих хто цього не розуміє.
Відповісти
Я в шоці від адмінів! Нащо така цензура!!!!!!!!
Відповісти
Шановний пане Водій. Машина у водія завжди повинна бути чиста. Пісок, це явно не глина а, тому йог й не видно. До речі я чув і був при тому коли Гузь волав через мегафон звинувачення про зброю та вибухівку в машині, ще навіть не відкривши та не оглянувши її. Це всеодно, що вас заблокували б діти яких підставляють під колеса політики як Гузь та звинуватили б в тому, що ви не робили. Десь біля 22 години розбудив пів Ковеля(мирно посапуючих громадян) наробив галасу через свій рупор вважаючи, всіх глухими та зробив собі піар. Шкода, що такі "політологи" псують імідж ВО "Батьківщина. Склась думка, що чоловік втомився від перегонів та йому пора трохи підлікуватись та витратити весь річний дохід в 7тис. гривень.
Відповісти
Останні новини
У машині переслідувачів Гузя знайшли гриби і листівки Івахіва
22 жовтень, 2012, 14:06