«Сепар» у Луцьку врізався у патрульну машину

«Сепар» у Луцьку врізався у патрульну машину
У Луцьку п’яний переселенець за кермом автомобіля скоїв ДТП – «вдарив» патрульну машину.

Про це у Facebook написав активіст групи швидкого реагування громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук.

За словами Ніколайчука, автопригода сталася вночі. Автомобіль, за кермом якого перебував п’яний переселенець із Донбасу, вдарив патрульну машину.

«Даний громадянин, уродженець з тимчасово окупованих територій, у червні 2016-го після того, як погромив вікна, крісла та столи у кафе «Саванна» розказував, що «сюди ще прийдуть наші і будуть тут вас усіх вирізати», - написав активіст.

«Числиться чоловік директором фірми з оптової торгівлі нафтопродуктами та деревиною, казав, що його криша ого-го яка», - додав Ніколайчук.

Тим часом чоловіка направили на освідування до наркодиспансера, а його автомобіль відвезли на штраф майданчик. У крові винуватця ДТП виявили 2.01 алкоголю, що вдесятеро перевищує норму.

За його словами, дружина цього переселенця розказувала: «Да будьте ви прокляті, партія війни, з вашим Президентом Порошенком!»

«Народ, ви мене далі переконуватимете, що в Луцьку немає сєпарів? Що вони не можуть коментувати так, як на скані, який я вчора виставляв?» - поцікавився Ніколайчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо, екз зам губернатора Стоєв порішав свою пяну язду? Чи активісти забули проконтролювати, чи знову поліцаї помилок в протоколі наробили?
Відповісти
Фото і прізвище хєроя в студію
Відповісти
Зачем тут нам сповещать про какие-то нездоровые выкрики на счёт угроз этого переселенца, на счёт выкриков его жены? - зачем разжигать ещё пуще ненависть???!!! Что касается "алкоголя за рулём" - то тут наказать строго нужно. А "базарными" разборками заниматься как бы нехорошо со стороны активиста Николайчука. Остепениться немножко нужно, быть выше этих угроз, мудрее быть
Відповісти
Допоки будете людей ділити на переселенців, зі Сходу, обзивати "сепарами" їх і всіх хто з вашею особистою думкою не згідний - толку не буде в Україні ніколи!!! Ви розумом керуйтесь де ми і що ми: на Сході агресор, а на Захід не пущають, безвіз не дають і не скоро дадуть, то хто такі українці а???
Відповісти
А СЬУ такі персонажі не цікавлять? Хоча б взяли до себе і випустили на други день. Була б статистика роботи. Засудити такого точно не зможуть, бо він нафтопродуктами порішає зі слідчим, прокуратурою, суддею. А як прийде до нас рускій мір, то він перший вийде на театральну площу і мітинг в підтримку путіна проводити буде
Відповісти
Позбавляти громадянства та на Сибір тю тю
Відповісти
Все правильно сказала дружина
Відповісти
згадав я того мурлобая так сєпар чоситокровний таких як він треба ТЕРМІНОВО обратно в рассєю
Відповісти
І таких як цей придурок путінський там 90 %
і нехай ніхто не говорить, що вони чекають визволення .Знаю про що говорю і знаю іх відношення до всього Украінського і ще мене цікавить ,чому цей дебіл не відвойовує свій регіон ,а пиячить на західній Украіні .
Відповісти
Не розумію що вони тут в Луцьку ще до цього часу роблять?
Ну це ж треба таке! Їм скотинякам дали притулок щоб там не забили а вони ще таке витворяють...... То капець. А де люди були???? Чого ніхто не реагував???????
Відповісти
так перекинути їх за лінію фронту з тризуьом на лобах і проблема зникне.
Відповісти
Неблагодарна тварина ... Живе сука в мир! та спокою .. .... Ще й ванючий 'мажор' :) аж в Сааааванн! воно бухае ... Собака дика
Відповісти
Влучно сказанула...
Відповісти
Нічого що цей чоловік переїхав в луцьк в 1977?????Він винен в тому що в нього місце народженя таке???а ви зразу сепар сепар,коли він переїхав сюди ніякої війни ще не було
Відповісти
В стране псевдопатриотов никогда не будет спокойствия, до тех пор пока они не перестанут называть восток Украины сепарами или лугандонией и перестанут скакать за деньги перед госучереждениями.
Відповісти
у військомат його, і на фронт
Відповісти
Останні новини
«Сепар» у Луцьку врізався у патрульну машину
14 січень, 2017, 10:27