Директор КП «Ласка» пояснила, чому в притулку відмовили у відлові псів на ЛПЗ

Директор КП «Ласка» пояснила, чому в притулку відмовили у відлові псів на ЛПЗ
Директор КП "Ласка" Дана Новарчук пояснила, чому в притулку відмовили відловлювати агресинвих собак у мікрорайоні ЛПЗ.

Нагадаємо, вчора по вулиці Бенделіані розгулювали два велких пса - породи алабай та голден ретривер. Сполохані жителі мікрорайону зателефонували до КП "Ласка" з проханням відловити собак, однак їм відмовили, мовляв, вихідний.

Згодом, після інциденту директор КП "Ласка" Дана Новарчук прокоментували ситуацію та пояснила це тим, що на підприємстві новий сторож, який не зорієнтувався у ситуації.

Свою позицію Дана Новарчук висловила на своїй сторінці у Facebook.

"КП "Ласка" відловило собаку породи Алабай у вихідний день. офіційний графік роботи працівників з 9 до 18 год. Сб. Нд та святкові дні - вихідні, бюджетом не передбачені нічні виклики чи у вихідний день. Все це робиться на волонтерських засадах заступником або директором. Щодо виклику про собаку породи Алабай - ми приїхали не відразу, оскільки на зміні працював сторож, якого щойно взяли на роботу, людина просто не зорієнтувалась і злякалась турбувати керівництво у святковий день. Йому провели роз"яснювальну роботу щодо таких нагальних інцедентів. І пані, яка зверталась могла на пряму зателефонувати до мене чи до заступника і проблему вирішили б негайно за лічені секунди. Не було ще такого свята у році, щоб я і заступник не працювали чи то Різдво, чи то Новий рік, ми ніколи не відмовляємо щодо екстренних випадків, тому і щодо даного питання теж оперативно, як тільки стало відомо про подію, приїхали і не важливо хто нам телефонує двірник чи заступник міського голови - ми завжди виїжджаємо. Людське життя понад усе !!!", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"і не важливо хто нам телефонує двірник чи заступник міського голови" - А двірник - це не людина? Чим відрізняється робота двірника від заступника міського голови? Впевнений, що двірник набагато більше робить...
Відповісти
Господи,24 школа ще й вміє говорити?)) Мені тварин шкода,а її я б судила в США, не в нас,а в США,щоб це дівчисько відповіло за все!!!
Відповісти
Да це повний бред сумашедшого.....
Я бачів як ці собакі там гуляють майже не що дня!!!
Ми стояли в 4 годині ранку на кільці (поворот на вул. Володимерську) пили каву з друзями в машині, і один з них сказав що вони дуже давно ходять без ніяких намордників, поводків чи принанні з людиною!!
чи них кожний день на протязі майже 3 місяців новий сторож який не може з орієнтуватися потурбувати керівництво даже в будні дні!!!
В нас просто в Україні яка влада такі і держслужби!!
Хтось обіцяв 1 січня 2015р буде без віз...
Ну згадуєтся приказка:"Обіцяного 3 рокі ждуть" та "обіцянка цяцянка а дурнику радість!!!
Відповісти
Останні новини
Директор КП «Ласка» пояснила, чому в притулку відмовили у відлові псів на ЛПЗ
15 січень, 2017, 16:56