«Волинь» програла у Сімферополі

«Волинь» програла у Сімферополі
У матчі 17-го туру Чемпіонату України «Волинь» поступилася сімферопольській «Таврії» з рахунком 1:0.

Гра відбулася у Сімферополі 19 листопада.

Матч мав принциповий характер, адже команди знаходилися до зустрічі на сусідніх сходинках у турнірній таблиці.

Стартові хвилини матчу були за лучанами, які виглядали більш упевнено. Але в цілому гра проходила в обопільних «уколах».

Уже на 2-й хвилині бразилець Лопес увірвався до штрафного майданчика господарів поля і зробив удар-простріл у дальній кут. М’яч просвистів між стійкою воріт та ногою Майкона, який намагався підправити круглого.

Відповідь кримчан не забарилася. Шиндер перекинув голкіпера лучан, і йому трохи забракло, аби поцілити у ворота.
Щоправда, цей епізод мав інше продовження. Після удару нападник «Таврії» врізався у Всеволода Романенка. Голкіперу лучан довелося надавати медичну допомогу.

Він підвівся і продовжив гру, але не довго. Згодом Романенко упав на газон, і його, як і у матчі з «Зорею» в Алчевську, зі стадіону забрала карета швидкої допомоги.

Сплеск активності команди продемонстрували під завісу першого тайму, намагаючись перед походом у роздягальні отримати матеріальну і психологічну перевагу.

У лучан міг відзначитись Євген Пічкур. Майкон виводив Євгена на побачення з Даміром, і півзахисник проштовхнув м’яч повз набігаючого воротаря, проте щоб влучити у ворота забракло якихось сантиметрів.

Кримчани й взагалі втратили розкішний момент. Одразу двоє футболістів «Таврії» опинилися перед воротами «Волині». У Калиниченка замість удару вийшов непоганий пас на Любеновіча, але останній теж пробив невдало, хоча позиція була просто вбивча.

У другому таймі територіальна перевага остаточно перейшла до команди з Луцька. У дебюті 45-хвилинки Дамір врятував «Таврію» після потужного пострілу Лопеса.

Також бразилець добре асистував партнеру по команді Стевановічу, але останній вчасно не згрупувався, не зміг підготуватися до у дару й коліньми спрямував м’яча повз неприкритий кут воріт.

Ближче до фінального свистка у діях обох команд додалося сумбуру.

Хоча лучани й продовжували володіти ініціативою, та контрвипади кримчан виглядали гостріше.

На 86-й хвилині «Таврія» відзначилася з офсайду, й гол арбітр відмінив, а ось на 89-й двоходівка Любеновіч-Калиниченко закінчилася влучним ударом останнього метрів з дванадцяти.

Для того, щоб врятувати бодай нічию, у лучан лишалася одна хвилина основного часу і кілька компенсованих, та найменші надії на це були зруйновані буквально за мить.

Червону картку за небезпечну гру перед собою побачив Майкон.
«Волині» не вдалося продовжити безпрограшну серію у чемпіонаті до чотирьох матчів. «Сухими» ворота луцького клубу у чемпіонаті лишалися 435 хвилин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: ФК Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» програла у Сімферополі
19 листопад, 2011, 17:13