Луцька «Батьківщина» передала на передову смаколики та ремнабори для бійців

Луцька «Батьківщина» передала на передову смаколики та ремнабори для бійців
Луцька міська партійна організація всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» спакувала волонтерський бус, який вирушив у Луганську область до бійців 14-ої бригади. Військовим повезли необхідні для ремонту деталі та набори ключів, а також продукти харчування.

Пакували передачу 15 січня.

Збір необхідного для військових у Луцьку партійна організація проводить вже не вперше. Останніх півтора року передають переважно ліки, адже з ними на фронті найскладніше.

Нинішня поїздка – перша цьогоріч, проте зібрати для військових вдалося багато. Окрім списку потреб, небайдужі виявили ініціативу передати для українських захисників і домашньої їжі. Тож бійцям повезуть талони на пальне, інструменти та деталі , необхідні для танкового батальйону, мастила, побутову хімію, яка відмиває мазут тощо. Передадуть і продукти харчування – печиво та домашні солодощі, вареники, каву, чай, мед, крупи, макарони , консервацію тощо. На передову поїдуть і медикаменти для військових.

За словами депутата міськради Майї Шостак, військові дуже потребують підтримки, адже зараз тільки відбувається становлення української армії.

«Як казав один римський історик «Хочеш миру – готуйся до війни». Оборонити нашу землю може тільки боєздатна армія, яка дасть гідну відсіч тому, хто зазіхає на територіальну цілісність» , - зауважила Шостак. Тому усі мають допомагати військовим, яким депутат бажає повернутися додому здоровими та неушкодженими.

«Дуже приємно, що приєдналися багато людей старшого віку, які напекли для хлопців домашніх пирогів», - підсумувала Шостак.
Представниці ветеранського клубу «Неспокійні серця» розповіли, що з радістю долучилися до акції «Допоможи солдату». Понад 10 учасниць клубу готували вдома, аби передати їжу військовим до свят.

«Ми вперше долучаємося такою кількістю до акції. Дасть Бог, то й далі допомагатимемо», - зазначила учасниця клубу Галина Констанкевич.

Вже ввечері 15 січня волонтерський автомобіль вирушить на Схід. Волонтер Антоніна Подскрипна зазначила, що вдалося зібрати дійсно багато. Тож вона подякувала організатором – депутатам міськради Валерію Бондаруку та Майї Шостак, а також усім членам осередку, які долучилися до акції.

«Незважаючи на свята, на Сході тривають бойові дії. На жаль, такі реалії. Без допомоги військовим важко», - додав Бондарук.

У «Батьківщині» кажуть, шо акцію проводять не востаннє, адже військові постійно потребують підтримки, аби розуміти, що вдома у них надійний тил.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Батьківщина» передала на передову смаколики та ремнабори для бійців
16 січень, 2017, 10:01