У волинського депутата - обшуки

У волинського депутата - обшуки
13 січня група «правоохоронців» в кількості 5 осіб о 7:00 почала обшук у помешканні родини депутата Володимир-Волинської міської ради Сергія Барщевського.

Не зважаючи на ранній час святкового дня працівники обласного управління поліції привезли з собою і 2-ох понятих, - пише Волинь і Світ.

Приводом для обшуку помешкання, де проживає депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Барщевський нібито став матеріал, який ніби був розміщений на його сторінці у соціальній мережі кілька місяців тому.

З’ясувавши місце перебування міського депутата (Сергій Барщевський на той час був у Львові), правоохоронці окрім особистих речей почали вилучати ще й майно, що належить членам родини володимирського депутата.

Зокрема, як стверджує мама депутата, було вилучено жорсткі диски з її комп’ютера, ноутбук який належить молодшому брату депутата, 2 флешки та модем.

Як стало відомо, з наших джерел у правоохоронних органах, Сергій Барщевський у даному провадженні фігурує в якості свідка. Повістки на допити, також в якості свідків виписані також членам його родини.

На думку, депутата Володимир-Волинської міської ради 6-го скликання Анатолія Сороки обшуки здійснені з метою тиску на опозиційного депутата до мера міста Петра Саганюка і ймовірніше за все пов’язані з принциповістю Сергія Барщевського у справі про розкрадання коштів міського бюджету під час ремонту вулиці Луцької в минулому році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замовник зрозуміло хто!
Відповісти
Як ви думаєте, хто замовив?
Відповісти
Який там нафіг замовник? Може він йому відео помагав монтувати чи збувати. Воно чмо хоть би шабашило десь,хоч би в ту польшу їздило, а воно заборонене кіно збувало. Козел
Відповісти