Під час полювання на Волині хлопцю вистрелили в голову

 Під час полювання на Волині хлопцю вистрелили в голову
На Волині 18-річний хлопець разом із трьома своїми знайомими пішов на місцеві ставки полювати на птицю, однак сам отримав вогнепальне поранення.

Про це 22 жовтня повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Невдало пройшло полювання для 18-річного На Начальник слідчого відділу Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Леонід Фіськович повідомив: «Молодик вирушив до очерету, щоби зігнати дичину, інші ж учасники полювання мали стріляти по пернатих. Коли качки злетіли, 35-річний мисливець вистрелив із рушниці, після чого почув крик. Усі учасники полювання побігли на крик знайомого.

Прибувши на місце, хлопці побачили, що кілька дробин влучили їхньому товаришу у голову та грудну клітку. Після цього вони відразу відвезли потерпілого у лікарню».

35-річний мисливець пояснив, що це трапилося випадково, він не мав наміру стріляти у знайомого, мешканця Іваничівського району Волинської області. До слова, у чоловіків були всі дозволи на полювання, зброя зареєстрована у встановленому законом порядку.

За цим фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.