Контрабанда на Волині: заарештували вантаж на 6 мільйонів

Контрабанда на Волині: заарештували вантаж на 6 мільйонів
На Волині заарештували контрабандний вантаж цигарок.

Луцький міськрайонний суд в рамках кримінального провадження своєю ухвалою прийняв рішення про накладення арешту на 620 тисяч пачок тютюнових виробів та транспортний засіб, яким переміщувався сумнівний вантаж, - інформуює податкова міліція ГУ ДФС у Волинській області.

Отож, вилучене в ході операцій "Акциз-2017" та "Рубіж-2017" співробітниками податкової міліції Волині майно перебуватиме під арештом.

Нагадаємо, що тиждень тому на Волині ліквідовано канал незаконного постачання тютюнових виробів на митну територію України.

Зокрема, правоохоронцями у митному пункті пропуску "Доманове" затримано та проведено огляд транспортного засобу, з номерними знаками Республіки Білорусь, що в'їхав в Україну.

За результатами огляду встановлено, що цигарки не мають марок акцизного податку та містять ознаки незаконного виготовлення та підробки пакування. Як наслідок, тютюнові вироби в кількості 1240 коробів, орієнтовною вартістю більше 6 мільйонів гривень а також транспортний засіб вилучено з незаконного обігу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дааа, знаємо як податковою міліцією виявлено, та міліція сама ніколи нічого не може виявити, завжди на чужих темах піараться
Відповісти
Останні новини
Контрабанда на Волині: заарештували вантаж на 6 мільйонів
16 січень, 2017, 10:30