П’яні контрабандисти пішли на прорив через «Ягодин»

П’яні контрабандисти пішли на прорив через «Ягодин»
У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону ввечері 15 грудня затримали групу нетверезих громадян, які намагались уникнути поглибленого огляду їхнього автомобіля та зникнути з режимної території.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

На виїзд із України о 19:00 прибули троє громадян України та громадянин Польщі на автомобілі Volkswagen іноземної реєстрації. У прикордонників виникла підозра щодо наявності в конструктивних особливостях автомобіля сторонніх вкладень. Тому й ініціювали поглибленого огляду автівки в спеціальному боксі.

Але під час руху до боксу поглибленого огляду водійіномарки вирішив різко змінити напрямок та попрямував на виїзд із пункту пропуску. Негайно, за командою «Бар’єр», прикордонники застосували засіб примусової зупинки транспортних засобів, яким було пошкоджено три колеса та зупинено автівку.


Вже за кілька секунд рішучими діями групи реагування автомобіль правопорушників було блоковано. Громадяни відмовились виходити із авто. Як з’ясувалось, всі вони, за зовнішними ознаками, перебували в нетверезому стані.

Невдовзі встановили і причину їхньої зухвалої поведінки - в конструктивних порожнинах дверцят автомобіля охоронці кордону виявили близько 600 пачок сигарет «Квін Ментол» та «Комплімент» без українського акцизу на майже 10 тисяч гривень.

Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення режиму пункту пропуску та злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду. Крім цього, на водія поліцейські склали протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поляки весь товар який їде з польщі випускають (бо ваажають що своє виробництво треба підтримувати) а наші.....
Відповісти
Якщо цигарки без акцизів - податок не заплачений. Який толк з цього державі?
Відповісти
Останні новини
П’яні контрабандисти пішли на прорив через «Ягодин»
16 січень, 2017, 12:22