На Волині чоловік підрізав жінку

На Волині чоловік підрізав жінку
У Ковельському районі правоохоронці затримали місцевого жителя, який підрізав співмешканку.

До поліції Ковеля, 14 січня, надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що в реанімаційне відділення госпіталізовано 46-річну жительку району із ножовим пораненням, - інформує ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці з’ясували, що подія трапилась напередодні ввечері в селі Воля Ковельського району. Потерпіла разом із 50-річним співмешканцем за місцем проживання розпивала спиртні напої. Між ними виникла словесна суперечка під час якої чоловік наніс жінці один удар ножем у живіт. Наступного дня її госпіталізували до міської лікарні, де медики діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням тонкого кишківника.

Зловмисника поліція затримала і наразі правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.