«Поліцейську» оштрафують за хибний виклик патрульних у Луцьку

«Поліцейську» оштрафують за хибний виклик патрульних у Луцьку
Лише протягом дня у Луцьку надійшли три неправдивих виклики патрульної поліції.

Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції Луцька у Facebook.

Вчорашня неділя була «врожайною» на неправдиві виклики від людей до патрульної поліції. Правоохоронці змушені були реагувати на кожен випадок, однак згодом з’ясовувалось, що проблем насправді й не було.

Так, один з чоловіків повідомив про викрадення його автомобіля. Усі виїзди з міста патрульні перекрили, передали інформацію на райвідділки поліції. Згодом заявник признався, що ніякого викрадення не було.

Ще одна заявниця повідомила, що викрали її речі та представилась працівницею поліції у декретній відпустці. Після відпрацювання з’ясувалося, що жінка повідомила неправдиву інформацію, адже патрульні навіть переглядали відео із камер спостереження, однак на них не зафіксовано не те, що факту пограбування, а навіть наявності тієї сумки, яку в особи нібито вкрали.

Зауважимо, що в усіх трьох випадках заявники мали ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка, яка представлялась працівницею поліції, сказала, що повідомила це, аби «патрульні швидше приїхали». Насправді, у правоохоронних органах вона не працює.

На всіх заявників склали адмінматеріали за статтею 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спецслужб, у тому числі поліції), що передбачає штраф обсягом у 51 гривню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Поліцейську» оштрафують за хибний виклик патрульних у Луцьку
16 січень, 2017, 16:03