День Соборності у Ковельському районі: заходи

День Соборності у Ковельському районі: заходи
У Ковельському районі обговорили заходи, приурочені відзначенню Дня Соборності.

Нарада відбулася 16 січня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, – повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

Так, 20 січня об 11:00 годині в центральній районній бібліотеці відбудеться тематичний захід за участю представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, учасників Революції Гідності, АТО, сімей загиблих учасників АТО, представників політичних формувань, громадських організацій, трудових колективів, громадськості та духовенства району. Від учасників заходу будуть покладені вінки та квіти до пам’ятника «Борцям за волю України», стели пам’яті на честь загиблих ковельчан – учасників АТО.

Виконавчими комітетами селищних, сільських рад та загальноосвітніми навчальними закладами буде організоване покладання квітів до меморіальних дощок учасникам АТО, що знаходяться на їх будівлях та могил учасників АТО.

В центральних садибах селищних, сільських рад відбудуться урочисті заходи, окрім того, в закладах освіти району буде проведено тематичні уроки, інформаційні години, спрямовані на донесення до підростаючого покоління об’єктивної інформації про підписання Акту злуки Української Народної Республіки та Західно – Української Народної Республіки. В закладах культури та бібліотеках району будуть організовані тематичні виставки.

На фасадах державних установ, підприємств, організацій області будуть вивішені Державні прапори України. У храмах району будуть відслужені молитви за мир і єдність в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.