Поліція: Бійка, під час якої жорстоко побили школярку, відбулася за межами торгового центру

Поліція: Бійка, під час якої жорстоко побили школярку, відбулася за межами торгового центру
Волинські правоохоронці офіційно вказали на місце, де відбувся конфлікт між молодими людьми, під час якого постраждала луцька школярка.

Нагадаємо, що кілька днів тому в інтернеті з’явилась новина про те, що луцьку школярку побили нібито в торговому центрі "Порт City".

Матір постраждалої переконувала, що дівчину побили в туалеті торгового центру.

Проте згідно офіційної інформації з правоохоронних органів та відеозаписів з камер спостереження вбачається, що насправді бійка відбувалась на вулиці, а саме в дворі будинків №4 та №4а, що по вул. Сухомлинського.

Зокрема в офіційному листі з Луцького відділу поліції вказано, що під час проведення слідчих дій в рамках кримінального провадження, яке внесено до ЄРДР від 14 січня, встановлено, що постраждалій тілесні ушкодження було нанесено саме в дворі будинків.



А із записів камер внутрішнього нагляду видно, як група молодих людей різко намагається вийти на вулицю з торгового центру, і тим самим заблокували вхід для інших відвідувачів закладу. Внаслідок цього двері на мить зупинились, а охоронець, який це побачив миттю розблокував двері та відкрив запасний вихід, аби люди змогли вийти.



З відеокамер зовнішнього нагляду чітко видно, як протягом кількох хвилин біля одного з виходів з торгового центру та навпроти нього, а саме поблизу знаку пішохідний перехід збирались молоді люди.

Згодом на 4-ій хвилині відео видно, як підлітки різко пішли у двори сусідніх будинків.

І уже за 20 хвилин до торгового центру приїхав патруль поліцейських, яких викликали очевидці конфлікту.



Водночас журналісти ВолиньPost звернулись до адміністрації торгового центру з проханням прокоментувати ситуацію.

У своєму листі адміністрація закладу пояснила, що після інциденту вжила додаткові заходи безпеки – в торговому центрі встановили додаткові пости охорони та звернулась до ГУНП з проханням здійснювати спільне патрулювання прилеглої до торгового центру території у вечірній час.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поздрррравляю, прррреступление раскрррыто ррребята!
Відповісти
А очевидці конфлікту не могли зупинити це стадо? Поліція наша очкує їхати на такі виклики.
Відповісти
Стадо баранів!!! Прикро, що серед них багато осіб чоловічої статі і нажаль жоден із них не є мужчиною. Слюньтяі виховані на одних " понтах".
Відповісти
Згідна на 100%. Ніхто з тих пацанів "мужчиною" не стане вже ніколи!!!! А з дівчат ніхто не стане " мудрою жінкою" раз пішли на такий вчинок. Це позор нації!
Відповісти
Люди!Як хто міг це зупинити?Багато людей ж накинулось на Дарину,а якщо б в когось прокинулась би совість то було би тільки більше жертв!Тим більше,дівчина яка стала причиною конфлікту(Марта Гусь яку я особисто знаю),була достатньо популярною.Тобто якщо б хтось зупинив би її,то він би опустився в її очах.А вона вміє розводити плітки,повірте мені!!!Тоді би в цієї людини значно впала би репутація,і хто знає,що ще змогла би зробити ця маньячка!А так то жертву шкода,то ж була доброю дівчиною.І до речі,хто 17.01 дивився СТБ,то не вірте цьому!Правду прикрили занавісом!

Хто захоче дізнатися більше,напишіть...
Відповісти
Останні новини
Поліція: Бійка, під час якої жорстоко побили школярку, відбулася за межами торгового центру
17 січень, 2017, 16:34