В Україні «секс» для школярів продають по 43 гривні. ФОТО

В Україні «секс» для школярів продають по 43 гривні. ФОТО
В одному з супермаркетів Донецька продають книгу із назвою «Секс. Підручник для школярів загальноосвітніх навчальних закладів»з поміткою« початковий рівень».

Про це 23 жовтня повідомили Коментарі.

Книгу випустили у видавництві «Майстер клас», тираж невеликий – 3 тисячі примірників, ціна 43 гривні. Автори видання - Саша Смілянська і Сергій Юзмухаметов - намагаються розповісти дітям про стосунки статей.

«Підручник» побудований у вигляді відповідей на питання. Так, наприклад, коли школярка цікавиться, чи можливий секс без любові, автори пояснюють їй досить прямолінійно: «Дівчаток часто вчать, що ні. Насправді секс без любові, звичайно ж, можливий. Це потреба організму, і будь-якій дорослій людині займатися сексом абсолютно необхідно для здоров'я. І якщо доросла людина сьогодні чомусь нікого не любить, що ж йому - здоров'ям жертвувати? Але потрібно знати, що без любові секс перетворюється на задоволення потреби. Ну, як в туалет сходити».

Разом з тим на романтичне «Я закохалася. Це на все життя»автори відповідають:« Навіть не сподівайся».

Автор, Саша Смілянська, у своєму блозі стверджує: «Книжку про секс замовило Міністерство освіти України. Завдання було така: не для п'ятирічок ... І не для 15 +, коли вони краще, ніж ми ... А для 10-12-літніх». Якщо вірити її ж блогу, Сергій Юзмухаметов - росіянин, Сашин чоловік, на даний момент - колишній.


Разом з тим учасник рейду по супермаркетах, що виявив цю книгу на полицях магазинів, зазначив на своїй сторінці в ЖЖ: «Згадок про рекомендації Міністерства освіти і науки я не знайшов. Це радує».

Деякі витяги з книги: «Секс - це не коли люди лягають в ліжко і щось кудись засовують. Це ще купа всяких «до» і багато різних «після». Саме про це буде ця книжка - все, що тобі потрібно знати, щоб не зганьбитися, коли ти виростеш ... Кожна глава буде починатися з правдивої історії, а тобі залишається просто не повторювати чужих помилок».

«Дівчатка в майбутньому будуть народжувати дітей. А ти - не будеш, навіть якщо зміниш стать (чого я тобі наполегливо не рекомендую: бути хлопчиком дуже круто, та й повноцінної дівчинки з тебе в будь-якому випадку не вийде). Пам'ятай, що коли тобі захочеться завести дитину, ти без дівчинки не обійдешся. А ось вона без тебе - запросто».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну, з того що видно, все правильно написано.
Відповісти
розвели бл*дство. немає ніяких моральних принципів в суспільстві. секс без любові? - про що вони говорять... явище телегонії ще неіхто не відміняв. такі й будуть підростати дівчата і знати, що в будь-який момент вона може піти в нічний клуб чи то інше місце та задовільнити свої потреби, а про наслідки ніхто не говорить і не пише ! всім просто начхати ! а потім в тому що немає національної гідності, всі будуть винити жидів, масонів і т.д. але тільки не себе ! ! !
Відповісти
Телегонія - псевдонаукова гіпотеза, а секс - це звичайна фізіологічна потреба. До чого тут любов?
Відповісти
То полосатих лошат таки не було?
Усі знають, що сперматазоїди в організмі жінки протримаються живими максимум 3-7 днів. Але досі ніхто точно не знає скільки живуть хромосоми. Тому явище телегонії періодично зустрічається на практиці
Відповісти
Телегонію, як гіпотезу, спростували ще у ХІХ столітті. Тоді проводилось багато експериментів, щоб її підтвердити, але всі вони закінчились невдачею. Випадок з смугастими лошатами також не на користь телегонії, оскільки вони з'явились випадково, а не в ході наукового експерименту. Скоріш за все це звичайна мутація.
Відповісти
Що ж ви ще школу забули? Вона у всьому винна, бо вчителі нічого не вчать))))
Відповісти
Огидно це все! Спочатку розпутство та розбещеность, а потім самотність та бездітність. Чи готові люди до того, що їх діти будуть по спортивному займатись сексом "заради здоров"я", а потім народжувати дітей в 12 років, або робити аборти. Я вже і не говорю про мораль. Бо дуже часто прихільники сексуального виховання ще і позиціонують себе, як людей віруючих. А взагалі, як ви думаєте, чим людина відрізняється від тварини?
Відповісти
"чим людина відрізняється від тварини?" - самосвідомістю, здатністю мислити.
Відповісти
але це не значить що ми не тварини.
Відповісти
Це просто жесть. Задумка сама по собі правильна, але реалізація її делака від ідеалу і правильності написання подібного типу літератури.
Відповісти
Впервые попытку сексуального просвещения на территории СССР предприняли в 1988 или 87 году. Была издана "Детская сексуальная энциклопедия" для разных возрастных групп. Авторы -французские врачи. Прикол в том, что издание было осуществлено на заказ (я не шучу) фонда им. В.И.Ленина
Відповісти
Уточняю.
Энциклопедия сексуальной жизни
Физиология и психология
Для детей 7-9 лет
Авторы
ДОКТОР КРИСТИАН ВЕРДУ, гинеколог
ДОКТОР ЖАН КОЭН, акушер-гинеколог, бывший главный врач гинекологической клиники при медицинском факультете
ДОКТОР ЖАКЛИН КАНТАН, гинеколог
ДОКТОР ЖИЛЬБЕР ТОРДЖМАН, психоматолог, член французского общества психоматологии, дипломирован за работы по гинекологии и педиатрии
Иллюстрации ФИЛИППА ДОРЕ
МОСКВА "ДОМ" 1990, СОВЕТСКИЙ ДЕТСКИЙ ФОНД ИМ. В. И. ЛЕНИНА
http://nkozlov.ru/library/s318/d4567/
Відповісти
Хочу сексу
Відповісти
Останні новини
В Україні «секс» для школярів продають по 43 гривні. ФОТО
23 жовтень, 2012, 10:27