«Саганюк... утримує «планку», - Зінкевич про обшук у волинського депутата

«Саганюк... утримує «планку», - Зінкевич про обшук у волинського депутата
Депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич прокоментував обшук у депутата Володимир-Волинської міськради Сергія Барщевського.

Нагадаємо, обшук відбувся 13 січня. Колеги Барщевського заявили, ніби його "замовив" міський голова Володимира Петро Саганюк. Мер ці слова заперечив та закликав депутата пояснити причину обшуку публічно.

А 17 січня народний депутат Андрій Лозовий заявив, ніби Саганюк влаштував репресії проти неугодного обранця громади.

Висловив свою думку й Зінкевич. Нею він поділився на сторінці в Facebook. Публікуємо його допис без змін і правок:

Сергій Барщевський, депутат Володимир-Волинсьої міської ради, вже рік не дає спокою меру міста Саганюку. Досліджує корупційні кошториси, пише запити у різні інстанції. І не без успіху. А старий комуніст і вся його "шушера" працюють далі по накатаній...

Ось і зараз руками поліції чиниться чергова розправа з неугодним депутатом-активістом.
Фанати вічного очковтирательства улюлюкають і чекають смаженого.

Недарма ж аж цілий обшук організували за ухвалою суду! Так кортіло дядькові подивитись, що ж там у комп"ютері у Сергія Барщевського?

І що ж це за суддя такий у м. Луцьку надав дозвіл на обшук? Якщо під приводом неестетичності якогось відео з "Казантипу" багаторічної давності вилучають комп'ютери і намагаються "зачмирити" принципову людину, то треба відеофлешмоб таки влаштувати! Бо коли Ухвалою суду підміняють Рішення суду, то це нездорово. Здається, це рейдерством називається.

Але треба віддати належне Саганюку, він утримує "планку". Обшуки у мера були таки по значно вагомішим причинам, аніж у якогось там місцевого депутата :)

Сєрьога, тримайся! Все буде чотко!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай радикальний депутат, якщо він дійсно сміливий та чесний, скаже виборцям правду про те, що обшуки проводились через розповсюдження ним в соціальних мережах порнографічних відеоматеріалів. Не зрозуміло лише навіщо в такій ситуації здіймати “бучу”, яка його все рівно не врятує. Лише набереться сорому і повністю себе дискредитує, на тому й закінчиться політична кар’єра Серьоги.
Відповісти
То оцей дорослий небритий "лоб" на фото і є Барщевський? Тоді все зрозуміло. Такими дурницями якраз і займаються подібні йому особи, замість того, щоб створити нормальну сім'ю і жінці приносити задоволення, а не "эрундою займатись" після перегляду "порнухи
Відповісти
Останні новини
«Саганюк... утримує «планку», - Зінкевич про обшук у волинського депутата
18 січень, 2017, 11:32