Поліцейські в Луцьку вилучили наркотики

Поліцейські в Луцьку вилучили наркотики
На вулиці Карбишева в Луцьку поліцейські вилучили в 36-річного мешканця Ковельського району шприц із наркотиками. Вилучене направили на дослідження.

Про це повідомили у СК ГУНП в області.

Шприц із рідиною коричневого кольору, зовні схожою на опій ацетильований, вилучили працівники управління протидії наркозлочинності головного управління Національної поліції в області під час поверхневого огляду волинянина.

Вилучену рідину направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що в понеділок 16 січня, поліцейські вилучили у 34-річного мешканця Луцького району 20 грамів марихуани. За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"я Вас умоляю", одного зловили...заїдьте в старе місто - самі знаєте куди, або на тому ж 40-му, чи на балку, та кому я це розказую, хотіли б - за тиждень жодної точки не було б в Луцьку, але ж навіщо, правда?
Відповісти
А хто ж тим всім буде займатись???? Я вас прошу!!!! Начальник, підлеглі? Хіба ж там є кому?позор, вигнали як кота затасканого, а він знову приліз, з правою своєю рукою вітальчиком!!!! Вони не бачили ще в очі тих нарокоманів, а тут ще треба їх ловити!!!
Відповісти
Останні новини
Поліцейські в Луцьку вилучили наркотики
18 січень, 2017, 11:50