Стати красунею за місяць реально: підсумки BEAUTY-експерименту

В грудні за ініціативи Аптеки краси та здоров’я (пр. Волі, 14) в Луцьку стартував beauty-експеримент. Провели кастинги та відібрали двох учасниць - 19-річну Олександру Мельничук та 18-річну Марію Папіжук.

Олександра з косметологом
Олександра з косметологом


Дівчата мали певні проблеми зі шкірою обличчя (висипання, нерівності), пов’язані з неправильним доглядом. Протягом місяця вони дотримувалися рекомендацій косметолога та користувалися доглядовою косметикою, наданою аптекою. І ось настав час підсумувати, чи ж виправдав результат сподівання.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО BEAUTY-ЕКСПЕРИМЕНТ У ЛУЦЬКУ

І хоч зміни в зовнішності дівчат помітно неозброєним оком, головний критерій оцінки - особисті враження Марії та Олександри. Слово дівчатам.

Марія:

Марія Папіжук
Марія Папіжук


- Я просто дуже рада, що наважилася на участь в цьому експерименті і дуже вдячна ініціаторам. По-перше, я навчилася доглядати за собою, а це вже немало. Здається, і вибір косметики великий, і реклами різних засобів вдосталь...Але підібрати саме те, підходить твоїй шкірі обличчя, не маючи досвіду в цьому, складно.

В цій аптеці працюють справжні професіонали, мені надали детальну консультацію і підібрали всі засоби дуже вдало. Завдяки косметиці від La Roche Posay результат я бачу! І не тільки я, але й друзі і знайомі. До участі в beauty-експерименті я ходила до різних спеціалістів зі своїми проблемами, але ніде навіть толком причини встановити не могли. А тут не просто дали косметику, але й пояснили, що я робила не так і розповіли не лише про догляд за обличчям.

Я завдяки участі в експерименті дізналася, як спосіб життя впливає на шкіру, навчилася правильно харчуватися, виробила в собі ті звички, які будуть корисними і надалі.



Олександра:

Олександра Мельничук
Олександра Мельничук


- Перш за все, дякую моїй мамі, яка записала мене на кастинг. І щире дякую пані Зіні Гнатюк, власниці аптеки, за те, що ініціювала такий класний проект. І Марії Олексіївні Рудисюк, лікарю-косметологу, яка по поличках розклала всі мої помилки в догляді за шкірою і крок за кроком навчила, як робити правильно.

Косметика Vishy, яку мені надали - просто диво! Я знала, що це легендарна марка, а тепер переконалася на своєму досвіді, яка вона ефективна. Результат є, його бачу я, подружки, рідні, всі. Моя шкіра чистіша, я впевненіша в собі, я схудла, адже мене навчили не тільки доглядати обличчя, але й основам здорового харчування.

Тепер це вже звичка, і виробилася вона завдяки цьому beauty-експерименту. Консультанти в аптеці мені детально розповіли про тонкощі догляду, я дуже багато не знала, тому і робила помилки, через які страждала моя шкіра.

- Вміння доглядати за собою для жінки дуже важливо, я можу сказати, що в цьому експерименті мене навчили на все життя. Тепер я зрозуміла: не вмієш чогось - йди до професіоналів, а не проводь “досліди” із власним обличям. І головний результат, що я стала впевненіша в собі.



Пані Зіна Гнатюк, власниця аптеки та ініціаторка beauty-експерименту, на завершення каже:

Зіна Гнатюк
Зіна Гнатюк


- Я переконана, що кожна жінка має свою, неповторну красу. Негарних жінок не буває. Жіноча врода - це передусім знання себе, розуміння своїх потреб. І вчитися цьому треба змолоду. Саме це і було метою нашого експерименту: показати юним дівчаткам, що їх красивий вигляд - у їхніх руках. Навчившись доглядати за собою правильно, вони стали гарнішими, витонченішими, впевненішими.

І це лише за місяць часу! Якщо ж постійно користуватися правильно підібраною косметикою, їсти здорову їжу, пити багато чистої води, висипатися - ви не знатимите проблем зі шкірою. Я завжди кажу: можна купити гарне плаття, зробити ідеальну зачіску, взути найкраще взуття, але якщо у вас недоглянута шкіра, це перекреслить всі старання. Шкіра - це одяг, який ви носите все життя. Хочете бути ефектною, вродливою, привертати погляди? Почніть зі здорової шкіри обличчя, не економте на цьому, раджу як жінка.

У нашій аптеці лише перевірені, якісні косметичні засоби і кваліфіковані консультанти, які ніколи не порадять зайвого і до кожного підійдуть індивідуально. Заходьте, запитуйте, цікавтеся - будемо раді! Дівчаткам-учасницям дякую за те, що наважилися, що ретельно дотримувалися рекомендацій і бажаю, щоб їх врода розквітала, завжди був час на себе і пам’ятайте: ви варті найкращого!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зіна Гнатюк - красуня, добра людина, спеціаліст.
Відповісти