День Соборності України у Луцьку: план заходів

 День Соборності України у Луцьку: план заходів
У Луцьку відзначатимуть День Соборності України.

Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про відзначення Дня Соборності України, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

20 січня о 15.00 год. відбудуться урочисті збори та святковий концерт в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка за участю представників органів місцевого самоврядування, духовенства та громадськості міста.

Також відбудеться покладання квітів від учасників урочистостей до пам’ятників борцям за волю і незалежність України, Голові Української Центральної Ради УНР Михайлу Грушевському, пам’ятних знаків генералу Алмазову та літунам УНР.

У бібліотечних установах міста будуть організовані тематичні виставки літератури, що висвітлюватимуть історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність, відбудуться конференції, літературні читання, години, присвячені Дню Соборності України.

Розпорядженням міського голови доручено розмістити державні прапори на будівлях галузевих підприємств, установ та організацій міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
День Соборності України у Луцьку: план заходів
18 січень, 2017, 13:55